Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний липень

Оновлено

Дайджест можливостей цього місяця .

University of the People (UoPeople) є першим у світі некомерційним акредитованим університетом, який дозволять студентам навчатися безплатно онлайн. Університет дає відкритий доступ до отримання вищої освіти студентам з усього світу. Університет пропонує студентам отримати ступінь бакалавра та асоціату у сфері бізнес адміністрування та комп’ютерних технологій. Студенти не зобов’язані платити ні за навчання, ні за навчальні матеріали. Студенти повинні оплатити плату при подачі заявки на вступ (50 $) і в кінці курсу плату за іспити (100 $). Але якщо студенти не мають можливості оплатити й цю суму, університет пропонує ряд стипендій. Навчання починається у вересні 2018 року.

Вимоги до кандидатів:

  • середня освіта;
  • англійська мова на високому рівні;
  • доступ до комп’ютера та Інтернету.

Дедлайн: 26 липня

Kaunas University of Technologyпропонує ряд стипендій талановитим іноземним студентам. Стипендію можуть отримати студенти, які вступають на перший курс програми бакалаврату або магістратури.

Вимоги до кандидатів:

  • стипендію можуть отримати талановиті мотивований студенти, які мають хороші оцінки та мотивацію на навчання. Стипендія повністю оплачує вартість навчання на першому курсі програми бакалаврату або магістратури. Всі іноземні студенти, які вступають до університету автоматично стають претендентами на дану стипендію.
  • Знижка на навчання. Знижку можуть отримати студенти з певних країн, серед яких: Азербайджан, Білорусь, Грузія, Україна.

Дедлайн: 31 Липня

Студенти, які навчаються на факультеті медичної, або наукової журналістики мають можливість відвідати щорічну зустріч SfN. Щорічно два студенти можуть отримати грант на відвідування цієї зустрічі. В учасника буде досвідчений у сфері журналістики наставник. Кандидат отримає наставника, який працюватимуть у тій сфері, у якій зацікавлений кандидат (радіо, або друкованій журналістиці). Медіа співробітники SfN також консультуватимуть учасників у тому як їм орієнтуватися на зустрічі, як відповідати на запитання. Гран можуть отримати студенти бакалаврату, магістратури, або аспірантури, або ті, хто протягом останнього календарного року закінчили навчання за спеціальністю наукової, або медичної журналістики. Можна вчити на загальній журналістики, головне вміти адекватно писати на наукові теми.

Дедлайн: 15 серпня

Stellar Prize – престижна премія, яку можуть отримати видатні представники молоді (вік 18 – 45 років). Якщо тобі від 18 і ти думаєш, що прекрасно пишеш – це твій шанс виграти 3000 $.  Крім цього організатори оплачують витрати на відвідування церемонії нагородження, яка цього року відбудеться в Кабо-Верде.

Вимоги до робіт:

  • приймаються неопубліковані вірші та короткі оповідання;
  • вірші – не більше 45 рядків; короткі оповідання – не більше 2000 слів;
  • роботи повинні бути написані англійською або повинні супроводжуватися перекладом на англійську мову.

Дедлайн: 11 липня

Цей конкурс організований як частина заходів міжнародного центру UNESCO-UNEVOC International Centre і присвячений святкуванню Всесвітнього дня навичок молоді. Так що навіть якщо ви не вважаєте себе крутим фотографом, усе одно беріть участь!

Що повинні демонструвати фотографії:

  • Заохочення працевлаштування та підприємництва серед молоді. Покажіть як молодь може на практиці втілювати навички, займатися підприємництвом.
  • Просування рівності. Покажіть як кожен освоює необхідні навички і як освоєння цих навичок впливає на гендерні стереотипи й питання нерівності.
  • Сприяння переходу до стійкої економіки та суспільства. Покажіть як отримані навички можуть впливати на сталий розвиток і вирішення проблем зміни клімату.

Дедлайн: 31 Липня

Учасниці школи вивчатимуть юридичні аспекти захисту від гендерної дискримінації, гендерно-обумовленого насильства та сексуальних домагань. Також протягом трьох днів учасниці школи зможуть спілкуватися з відомими юристками, адвокатками та суддями. До участі в літній школі запрошуються студентки-юристки II-IV курсів з усіх областей України.

Дедлайн: 15 Липня

Організація Teenergizer і AFEW допомагає підліткам і молодим людям із регіону ВЕЦА відправиться на всесвітню конференцію зі СНІДу AIDS2018. Фінальним акордом підготовки буде вебінар, який проведе представниця молоді нашого регіону Надія Дубчак.

Теми, які будуть обговорюватися:

  1. Яка роль участі в Конференції, місія, очікування тощо.
  2. Як добиратися в раї, 2-3 фрази про Амстердамі.
  3. План РАІ, програма Конференції.
  4. ГВ і ЮП, програма й цілі.
  5. Сесії та івенти focused on youth.

Інформація буде корисна як волонтерам і просто учасникам, так і спікерам Конференції.

Коли:  липня, 16:00

Посилання для реєстрації скоро з’явиться на нашому сайті. Також слідкуйте за новинами в соц мережах.

І для тих, хто робить перші кроки в музичній кар’єрі, і для тих, хто впевнено почуває себе на сцені, і для тих, хто тільки готується прийняти відповідальне рішення присвятити себе музиці. Конференція Music Conference об’єднає панельні дискусії, лекції та майстер-класи музичних експертів.

Цього року конференція присвячена розвитку українського музичного ринку відповідно до світових тенденцій.

Серед спікерів та учасників – зарубіжні та українські продюсери, концертні промоутери, квиткові оператори, представники рекорд-лейблів, мас-медіа та діджитал-індустрії, PR-фахівці, музичні журналісти та артисти.

Вхід безплатний за попередньою реєстрацією https://goo.gl/forms/jwHqyxbckQ0C4Cxv2

Коли й де: 7-8 липня на ВДНГ у рамках фестивалю Atlas Weekend

Illustration: Laura Pittaccio

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.