Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

Міні-дайджест ідей і крутий заходів .

Відчуйте себе гостем Індії, пориньте в атмосферу яскравого щастя, не виїжджаючи за межі Києва! Усе буде, як у традиційній Індії. На обладнаній сцені з підсилювачами, мікрофонами, барабанами та іншими музичними інструментами співатимуть мантри, насамперед Харе Крішна мантру. А ще вам розкажуть про коріння свята Холі, про те, який глибокий і піднесений сенс закладений у цій та інших стародавніх ведичних традиціях. Ченці з храму Харе Крішна приготують вегетаріанську ситну їжу за найвищими стандартами ведичної культури. Це частування залишиться у вашому серці на все життя! Родзинкою свята стане барвистий обряд, а потім – купання в річці.

Коли: 28 липня з 12:00 до 18:00

Де: Гідропарк, пляж за венеціанським мостом

Захід буде проходити англійською мовою.

Start your day at America House, join a group, and spend your time trying to photograph interesting objects and interesting people. The quest has no limits; so wear your walking shoes and bring your camera to document your finds.

Коли: 28 липня з 12:00 до 16:00

ДеAmerica House Kyiv

Глядачампропонують здійснити віртуальну подорож у головну лондонську галерею сучасного мистецтва й ознайомитися із шедеврами художника.

Анрі Матісс-французький художник, кресляр, скульптор, гравер – відомий, у першу чергу, за особливу техніку використання кольору. Його роботи, поряд із роботами Пабло Пікассо й Марселя Дюшана, послужили основою для виникнення сучасного пластичного мистецтва.

Коли: 29 липня о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Молоде українське мистецтво.
Відкриті майстерні скульпторів, фотографів і художників.
Перформативні практики.
На тему внутрішньої (не) залежності.
Електроніка live. Хлопці зModule Live за пультом.
Art у віртуальній реальності. Live
Виїзна тату-студія Yo.space
Вино наливає улюблений Malevich.
Eyes to eyes сонг, загалом!

Коли: 29 липня о 19:00

ДеAkT

PinchukArtCentre запрошує приєднатися до інтерактивного квесту за новими виставками. Гра «Мистецтво в мені» – це можливість емоційно й тілесно зрозуміти об’єкти сучасного мистецтва, які представлені в арт-центрі.

Гру проведе викладачка арт-центру Лора Літковська, art-educator, ведуча та авторка освітніх програм і курсів PinchukArtCentre та Культурного проєкту.

Коли: 29 липня о 16:00

Де: Pinchuk Art Centre

Illustration by Emil Wikström

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.