Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

7 подій цих вихідних

Оновлено

Чим зайнятися в Києві, і як не пропустити найцікавіше…

Коротше, це барахолка у прикольному дворику на Подолі. Будуть лимонадики, ліхтарики, Музичка і шмот. Організатори стверджують, що якщо ти подивишся ці фотки, а потім ще й ці, то ти точно прийдеш.

Коли: 2 вересня з 14:00

ДеХвильовий

Фестиваль свідків гарячої води – інноваційний захід, де кожному буде комфортно й тепло. Якщо ти жертва + ІЕВ=НЕРГО й не любиш +ІЕВ=ОДОКАНАЛ, якщо в тебе немає бойлера, але є ковшики й каструльки, то тобі сюди. Хедлайнером фестивалю буде С.Ш. з піснею «Де вода?».

Коли: 1 вересня о 14:00, 2 вересня о 17:00

Де: Хрещатик

У рамках публічної програми до виставки «І знову демократія?» у PinchukArtCentre докторка юридичних наук Анна Конлі (США) прочитає лекцію . Предметом дискусії стануть взаємини між американськими судами й демократією, з особливим фокусом на суперечливі рішеннях Верховного суду США, що стосуються різних аспектів демократії, у тому числі, президентських повноважень, виборів, голосування і свободи слова.

Коли: 1 вересня о 16:00

ДеPinchukArtCentre

Зовсім скоро теплих днів стане все менше й Денні outdoor вечірки будуть великою рідкістю, а поки погода все ще радує… організатори Random spot запрошують вас потусити й потанцювати під відкритим небом.

Коли: 1 вересня з 12:00 до 22:00

Де: Пейзажна алея

Гостей фестивалю чекають воркшопи зі створення постерів, коміксів і ліногравюр, майстер-класи з робототехніки та віртуальної реальності, уроки хіп-хопу, африканський джем-сейшен і квест з експозиції центру. А щогодини з 13:00 до 21:00 проходитимуть екскурсії по виставці.

Коли: 2 вересня з 12:00

ДеPinchukArtCentre

Документальний фільм Асіфа Кападія розповідає про ексцентричну Емі Джейд Уайнхаус і фокусується на ключових моментах її становлення, грунтуючись на особистих архівах, текстах пісень, ексклюзивних інтерв’ю, опублікованих уперше.

Фільм демонструється мовою оригіналу.

Коли: 1 і 2 вересня о 21:00

Де: кінотеатр «Київ»

Героями проєкту Антона Шебетко стали представники ЛГБТ+, які брали участь в АТО й зараз беруть участь в ООС (операція Об’єднаних сил) у різних іпостасях: солдати, добровольці, волонтери. Зіткнення, конфлікт і об’єднання цих ідентичностей знайшли своє відображення в серії портретів. Більшості героїв доводиться носити камуфляж не тільки на службі, а й у повсякденному житті…

Коли: з 10 серпня по 7 жовтня

Де: ІЗОЛЯЦІЯ

Illustration: Mayumi Oono

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.