Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний серпень

Оновлено

10 можливостей Цього місяця, які не можна упустити.

Студенти, які навчаються на факультеті медичної, або наукової журналістики мають можливість відвідати щорічну зустріч SfN. Щорічно два студенти можуть отриматигрант на відвідування цієї зустрічі. В учасника буде досвідчений у сфері журналістики наставник. Кандидат отримає наставника, який працюватимуть у тій сфері, у якій зацікавлений кандидат (радіо, або друкованій журналістиці). Медіа співробітники SfN також консультуватимуть учасників у тому як їм орієнтуватися на зустрічі, як відповідати на запитання.

Дедлайн: 15 серпня 2018

Huawei проводить щорічно конкурс фотографій, зроблених на мобільний телефон – NEXT-IMAGE Award. Мета конкурсу – дослідити можливості нового покоління візуальної культури разом із користувачами мобільних телефонів з усіх країн світу.

Також Huawei NEXT-IMAGE Award пропонує власникам смартфонів галерею, де вони можуть виставити свої роботи перед глобальною аудиторією.

Конкурсантам необхідно завантажити фотографію, зроблену на будь-який смартфон Huawei.

Категорії конкурсу:

  1. На добраніч (Good night) – фотографії, зроблені в темний час доби або при недостатньому освітленні.
  2. Здрастуй, життя (Hello, Life) – емоції та натхнення щоденного життя.
  3. Колаж історій (Storyboard) – 9 знімків, які мають відношення до 1 історії.
  4. Час (Timeline) – відео, тривалістю не більше 30 секунд.
  5. Особи (Faces) – експерименти з ідентичністю й сила портрета.
  6. Чек-ін (Check-in) – дослідження нових місць або отримання якогось нового досвіду.

Гран-прі – 20 000 $

П’єса переможця конкурсу буде опублікована видавництвом Yale University Press. А головний приз 10 000 $! Брати участь у конкурсі можуть усі, кому даний конкурс цікавий. Усе, що потрібно, це щоби робота ще ніде раніше не публікувалася. Вперед!

Дедлайн: 31 серпня 2018

Що потрібно робити?  відправити соцрекламу на будь-яку тему до 30 вересня. Хронометраж фільму не повинен перевищувати 1 хвилину. Організатори дуже докладноописали норми фестивалю й навітьрозповіли, що потрібно зробити, щоби виграти. Що отримає переможець? Гроші, ротацію на ТБ і в кінотеатрах.

Часу ще багато, але про цю можливість слід задуматися заздалегідь.

Дедлайн: 30 вересня 2018

Безплатні кінопокази англійською мовою ідельне заняття для п’ятничного вечора? Найближчі фільми покажуть 3 серпня (McFarland, USA) й 10 серпня (The Breakfast Club). Слідкуйте за заходами America House Kyiv.

Разом із програмою «Host Family» ти можеш прийняти в себе вдома волонтера AIESEC з будь-якої частини світу, який буде працювати в соціальному проєкті у твоєму місті.

Це не тільки відмінний спосіб дізнатися іншу країну, попрактикувати англійську або навіть вивчити іншу мову, а й можливість показати справжню українську культуру й гостинність!

Бути волонтером – це означає долучитися до глобальної спільноти TEDx і стати частиною сім’ї TEDxKyiv . Чим будуть займатися волонтери:

  • медійний супровід TEDxKyiv (Twitter + Facebook трансляція)
  • Робота з лаунж-зоною (комунікація)
  • робота с медіа (супровід, комунікація)
  • робота зі спікерами (супровід, комунікація)
  • Робота з учасниками ( реєстрація, комунікація,
  • Технічна допомога (монтаж сцени)
  • Doomsday manager (для справжніх командних гравців і професіоналів: нестандартні задачі , які не влазять в попередні категорії) .

Заповнюйте заявки якомога швидше!

У Youth Peace Initiative організують відеоконкурс The Next Generation Peacebuilders Video Contest ,мета якогопоказати, як працюють молоді миротворці. Вік конкурсантів18-29 років. Автор кращого відеоролика отримає титул молодіжного посла Youth Ambassador of the Peace Palace і буде запрошений на One Young World Summit і Carnegie Peace Building Conversations Conference в Гаагу.

Дедлайн: 20 серпня 2018

Відкрито прийом заявок на гранти для відвідування конференцій від Google. Гранти покривають пересування, реєстраційний внесок та інші витрати, пов’язані з участю в конференціях в області комп’ютерних наук і суміжних дисциплін. У Європі гранти надаються жінкам, зайнятим в області технологій для посивіння конференцій: womENcourage 2018 і European Women in Tech 2018.
Щоб узяти участь у першому заході потрібно подати заявку до 10 Серпня 2018, у другому – 1 вересня 2018.  

Людина, яка знає свої права, може попередити їх порушення, а в разі необхідності – звернутися за їх захистом. Онлайн-курс від EdEra допоможе з’ясувати, як взаємодіють людина й держава і зрозуміти логіку суспільних процесів. Поговоримо про державу і право, права людини та їх захист, національні та міжнародні суди, а також міжнародні організації в Україні.

Курс відкритий у будь-який час.

Illustration: Laura Pittaccio

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.