Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві

Оновлено

Тінерджайзер підкаже, де потусити.

Вас чекають кілька сцен, консультації фахівців, зіркові тренування й запальний виступ MONATIK на одній із локацій фестивалю! Участь у заході – це унікальна можливість провести час із користю, адже всі кошти, отримані під час фестивалю, будуть спрямовані на благодійність!

Коли: 25 серпня з 12:00

Де: Арт-заводі «Платформа»

Vinyl Vibes – це денна вечірка, де музика звучатиме виключно з вінілу. Правильна в усіх відношеннях музика, буде правильно приготована правильними людьми. Вхід вільний.

Коли: 27 серпня з 16:00

ДеПівденний Берег Києва

Іноді сам світ здається дає причини для переживань, але що вони в порівнянні з тією силою любові, яка щомиті створює наш неймовірний простір. Відкритий діалог «про love і happiness» разом з одним із головних ідеологів вегетаріанства і веганства, організатор фестивалю KYIV VEGAN BOOM і творець мережі закусочних Vegano HooliganoRudolf Krajewski.

Коли: 27 серпня о 19:00

ДеБлагодійний магазин Ласка

На літньому майданчику Арсеналу покажуть анімаційний фільм «Червона черепаха». Людина потрапляє на безлюдний острів. Йому вдається побудувати пліт, але далеко поплисти не виходить – червона черепаха заважає йому бігти. Режисер: Міхаель Дюдок де Оіт.  Тривалість: 80 хв.

Коли: 25 серпня о 21:00

ДеMystetskyi Arsenal

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.