Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

8 подій цих вихідних

Оновлено

У Києві не нудно, коли знаєш, куди піти .

Вчені з науково-дослідних інститутів, університетів, наукових гуртків і шкіл покажуть, що наука може бути цікавою. Слідкуйте за новинами пікніка тут.

Коли: 22 вересня з 12:00 до 17:00

Де: парк ім. Тараса Шевченка

В останній день міжнародного тижня Толкіна в Києві відбудеться тематичний турнір зі «Що? Де? Коли?». Вас чекає 3 Тури по 12 питань. Якщо у вас немає можливості зібрати команду – ви можете взяти індивідуальний і зіграти в команді інших таких же гравців.

Коли: 23 вересня о 16:00

Де: бар Pub Big Ben і Пиваріум

Фестиваль, на якому кожен знайде себе: танцювальна програма, нечуване косплей-шоу, лекції та ігрові зони, а також масштабний ярмарок і зіркові гості.

Коли: з 22 по 23 вересня

ДеПлатформа арт-завод

Японський режисер і аніматор Макото Сінкай-найзагадковіша фігура у світі аніме. Він – людина-оркестр, що створює свої шедеври майже поодинці, – він і сценарист, і художник, і режисер, й актор.

У програмі :

  • 23:00 – «Ловці забутих голосів»
  • 1:10 – «Сад витончених слів»
  • 2:10 – «Твоє ім’я»
  • 4:10 – «За хмарами»

Коли: 22 вересня о 23:00

Де: Кінотеатр «Кінопанорама»

Живе спілкування в розмовному клубі – це хороша можливість поліпшити саме розмовні навички. Ведучий клубу: Іван Смирнов – викладач англійської мови, а також психолог і коуч-тренер. Засновник проєкту «Start English» і «English for Coaches». Англійську мову Іван вивчав у Канаді, а психологію в Америці.

Коли: 23 вересня о 12:00

ДеПростір Циферблат

Прем’єра фільму відбулася цього року на Канському фестивалі. Фільм оповідає про справжнього творця – Бергмана. Він поставив понад 170 театральних постановок і 60 фільмів, випустив цілий ряд книг, створив власну кіностудію Cinematograph, а ще в нього дев’ять дітей, п’ять офіційних дружин і кілька захоплень. документальний фільм «Бергман» максимально розкриє всю правду про шведського генія.

Коли: 22 та 23 вересня о 19:00

Де: Кінотеатр «Київ»

Владан Йолер розповість про алгоритмічні фабрики економіки масового спостереження, і розгляне пов’язану з нею експлуатацію матеріальної та нематеріальної праці та природних ресурсів. Йолер проаналізує карти «імперії Facebook» і розкриє реальну анатомію систем машинного навчання і приховану за ними людську працю.

Коли: 23 вересня о 16:00

ДеPinchukArtCentre

PinchukArtCentre запрошує приєднатися до інтерактивного квесту за новими виставками. Гра «Мистецтво в мені» – це можливість емоційно й тілесно зрозуміти об’єкти сучасного мистецтва, які представлені в арт-центрі.

Гру проведе викладачка арт-центру Лора Літковська, art-educator, ведуча та авторка освітніх програм і курсів PinchukArtCentre та Культурного проєкту.

Коли: 23 вересня о 16:00

Де: Pinchuk Art Centre

Illustration: Daye Kim

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.