Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Дайджест заходів цих вихідних

Оновлено

З нашою добіркою ви точно не всидите вдома!

Довженко-Центр-своєрідний феномен української культури. У другій половині ХХ ст. – одна з чотирьох найбільших кінокопіювальних фабрик СРСР, а нині – Сучасний кіноархів, де досі друкується плівка, а також зберігається понад 5000 фільмів, класика українського та світового кіно.

Не пропустіть можливість зазирнути у робочі простори кіноархіву: плівкові фільмосховища та кінолабораторії…

27 жовтня о 16:00

ДеДовженко-Центр

Так зване home-відео давно стало невід’ємною складовою національних кіноархівів по всьому світу, унікальним матеріалом для істориків, дослідників культури, режисерів і художників.

Саме тому Довженко-Центр намагається зібрати ці артефакти й запрошує долучитися до створення колекції home-відео Національного кіноархіву.

У програмі три вечори/події присвячені феномену нестудійного і аматорського кіно.

Коли: 27 жовтня о 18:00

ДеДовженко-Центр

Фестиваль синдрому розсіяної уваги. Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети. Сто зав’язок, сто фіналів, мінімум сто головних героїв, один квиток! Показ пройде в «Кінопанорамі». Стоп! Де? Так, так, це один з останніх показів, про які домовилися давно і які дозволили провести в кінотеатрі, що припинив свою діяльність 1 жовтня.

Коли: 26-28 жовтня

Де: «Кінопанорама»

Це клуб для всіх, хто хоче поглянути по-новому й закохатися у світ читання. Тут є місце думкам, почуттям і власним поглядам на твори. збираємося по неділях у Циферблаті. Запасаємося чаєм, кавою, печиво й сідаємо обговорювати прочитане.

Коли: 28 жовтня о 13:00

ДеЦиферблат

Всі ми знаємо, як диригент диригує, як режисер режисує, а що ми знаємо про роботу куратора художньої виставки? Вікторія Данелян – кураторка проєкту «Kavaleridze. RE: VISION «розповість вам про секрети своєї роботи, про співпрацю з резидентами з різних країн і про те, як народжуються ідеї і створюються концепції, А також проведе цікаву екскурсію по музею і. Кавалерідзе. Ви побачите виставку очима людини, в уяві якого народився цей проєкт і під керівництвом якого набув форми.

Не пропустіть чудову можливість дізнатися щось нове!

Коли: 27 жовтня о 13:00

ДеМузей-майстерня і. п. Кавалерідзе

Хлопці з Hanglish пропонують подивитися кілька короткометражок англійською, а потім обговорити. Гарна практика мови?

Коли: 27 жовтня 15:00

Де: Ласка

Illustration: Tyler Spangler

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.