Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний грудень

Оновлено

Дайджест можливостей цього місяця .

Оргкомітет Олімпійських і Паралімпійських ігор у Токіо з 26 вересня приймає заявки на програму волонтерів.  Волонтери надають цінну підтримку в організації та проведенні ігор.

Волонтери працюватимуть у кількох напрямках: допомога в проведенні ігор, робота з глядачами, робота з медиками. Волонтери будуть у різних місцях, включаючи місця проведення ігор та місця проживання спортсменів.

Для проведення ігор у Токіо у 2020 році необхідно 80 000 волонтерів.

Дедлайн: 31 грудня 2019 року

Ламповий івент , на якому по говоримо про цікавих людей і з цікавими людьми , послухаємо прекрасну музику , і згадаємо ази сексуального здоров’я та шляхи передачі ВІЛ. Наші спікери – Майкл Щур і Володимир Дантес. 

Коли: 8 грудня, 18:00

Де: Port creative hub (вулиця Набережно-Хрещатицька, 10а)

премія»створено «звертає вніманіе на важливість питань гендерного і соціальної нерівності між жінками і чоловіками. в рамках премії був оголошений конкурс дизайнерок-новачків у сфері моделювання одягу. Фіналістка отримає грошовий приз в розмірі 100 000 гривень на розвиток власної справи.

Дедлайн: 25 грудня 2018 року

Стипендія на навчання на програмі МВА в Bocconi School of Management. Вocconi School of Management пропонує 25 стипендій, які повністю або частково оплачують навчання на програмі МВА.

Дедлайн: 10 грудня 2018 року

Приймаються заявки на головний захід академії The Yenching Academy – Yenching Gl obal Symposium 2019.

Цього року тема симпозіуму Women: Retelling the China Stories. Тема присвячена множинним історіям про Китай та їх інтерпретації через гендерну призму.

Кандидати зможуть відвідати лекції видатних іноземних вчених та професіоналів, узяти участь у дискусіях та симуляціях. Також організатори надають можливість познайомитися з Китаєм і культурою Китаю.

Дедлайн: 8 грудня 2018 року

Flat Pyramid пропонує стипендію кандидатам, яким цікава комп’ютерна графіка або суміжні дисципліни. Стипендія-прекрасна можливість зробити внесок у розвиток суспільства і стимулювати розвиток 3D індустрії.

Розмір стипендії – 1000 $

Дедлайн: стипендії немає дедлайну. Наприкінці кожного кварталу визначається один кандидат.

Літня школа Kupcinet-Getz International Science Schoolзапрошує студентів бакалаврату взяти участь у дослідницьких проєктах із математики, фізики, хімії та суміжних дисциплінах. Ця програма розроблена для студентів усього світу, які спеціалізуються в галузі природничих наук. Студенти зможуть стати частиною дослідницької групи університету Weizmann Institute.

Усі учасники програми отримають можливість працювати в лабораторії під керівництвом досвідчених вчених і стануть на короткий час повноправними членами наукового колективу.

Дедлайн: 24 грудня 2018

Carnegie Council for Ethics in International Affairs організовує десятий міжнародний конкурс есе. Тема: «Чи важливо жити в демократії?» (Is it important to live in a democracy?).Есе має містити визначення/пояснення концепту демократії (написане своїми словами) і потім необхідно пояснити чому демократія важлива або не важлива. Непогана можливість виграти 300 баксів.

Дедлайн: 31 грудня 2018 року

З 1969 року корпорація Nikon проводить щорічний міжнародний фотоконкурс. Це прекрасна можливість комунікації між фотографами всього світу, які можуть за допомогою конкурсу збагатити знання професійної діяльності. Гран-прі – 500 000 yen готівкою.

Дедлайн: 31 січня 2019 року (так, час ще є)

хочете реалізувати свій потенціал в міжнародної компанії і долучитися до виробництва продукції «Pepsi», «7UP«, «Mirinda«, «Lipton Ice Tea«, «Хрусteam» і інших? PepsiCo Ukraine вже чекає на вас !

Коли: 11 і 18 грудня 2018 року

Illustration: Tanawat Sakdawisa

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.