Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

7 подій цих вихідних

Оновлено

Кінопокази, виставки і вечірки – у Києві завжди є, чим зайнятися .

Свічки, джаз, спокійні розмови і багато твистов на старомодні напій вбарі «Хвильовий».

Коли: 13 січня з 18:00

Де: Хвильовий

IZONE відкриває набір вшколу академічного малюнка. Курс підійде як новачкам, так і людям із художнім досвідом, бажаючим і далі розвивати навички малювання. Школа також актуальна для всіх, хто навчається, працює або цікавиться сферами дизайну, живопису, архітектури.

Коли: 13 січня о 13:00

ДеIZONE

Останні вихідні працює виставка «Samskara». На виставці представлено понад 70 робіт всесвітньо відомого американського художника Андроїда Джонса. У його руках цифрові кисті створюють альтернативну реальність. На полотнах його картин виникають світи в незбагненних для розуму кольорах, символах і образах.

Коли: до 15 січня

Де: Львівська площа, 8А

« Холодна війною » – картина польського режисера Павла Павліковського вважається кращої стрічкою 2018 за версією Європейської кіноакадемії. До того ж « Холодна війна » увійшла в шорт-лист премії «Оскар» і вважається одним з фаворитів нагороди.

Чорно біла драма про кохання дівчата Зулы і диригента Віктора в післявоєнної Польщі припала за душі не тільки європейським кіноакадемікам, але і журі Каннського кінофестивалю. Там Павліковський отримав нагороду за кращу режисуру.

Коли: 13 січня о 19:00

ДеМузичний простір МК

Документальний фільм присвячений природі творчості. Питання, яке стоїть у назві картини, схвилював режисера Германа Васке і він довгі 30 років колесив по всій планеті, щоби поговорити на цю тему з ключовими фігурами нашої епохи. Крім музикантів, художників і кінодіячів, він ставив це питання вченим, філософам і політикам. Співрозмовниками Васке стали такі люди як: Девід Боуї, Джим Джармуш, Стівен Хокінг, Умберто Еко, Девід Лінч, Дем’єн Херст, Бьорк, Марина Абрамович, Далай-лама, Квентін Тарантіно, Нік Кейв, славою Жижек і багато інших.

Коли: 12 і 13 січня

Де: Кінотеатр «Київ»

«Точка G» це комедійне шоу, у якому немає сценарію! Усі ситуації придумують глядачі. Шість акторів, випускників Школи Комедійної Імпровізації та студії театру імпровізації «Чорний Квадрат», разом із гостями придумують усе на ходу.

Коли: 13 січня о 19:00

ДеFreedom Hall

До експозиції проєкту увійшли фото, відео, digital art, інсталяції та живописні роботи. Більшість з них відібрані за результатами open call , який проходив з 11 жовтня по 19 листопада 2018. На думку кураторів симулякри чимось схожі на біологічних істот , їх можна досліджувати, як генномодифікованих організмів , які мають свій унікальний фенотип і анатомію . В той же час уникнути симуляції, так ж як і недоліків, практично неможливо. На етапі формування знань особистість і суспільство змушені відмовлятися від попередніх уявлень, якими б достовірними вони не здавалися в минулому.

Коли: до 19 січня

ДеModern Art Research Institute

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.