Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний січень

Оновлено

11 можливостей цього місяця: конференції, міжнародні освітні програми, конкурси та курси .

Sotheby's – один із найстаріших у світі аукціонних будинків. Спільно з аукціонним будинком «Крістіс» займає близько 90 % світового ринку аукціонних продажів антикваріату, предметів мистецтв і т.д. є найбільшим у світі аукціонним будинком (за сумарною виручкою від продажів за 2011 рік).

Стажування в Sotheby's – неймовірна можливість увійти у світ мистецтва й подивитися, як функціонує першокласний ринок.

Дедлайн: 12 квітня 2019 року

Суперська можливість для молодіжних працівників, лідерів та координаторів волонтерських організацій. На п’ятиденному тренінгу, присвяченому важливості молодіжної спільноти, представлять реальні інструменти роботи з молоддю. Ну і, звичайно, Італія)

Дедлайн: 10 січня 2019 року

Netherlands Education Group запрошує молодих людей постажуватися в їх організації. Ви будете вникати в актуальні проблеми бізнесу і придумувати шляхи їх вирішення. Це можливість розвинути свої творчі здібності та лідерські якості. Все що потрібно-добре знати англійську. 

Дедлайну немає. Пишіть, коли зважитеся.

Якщо вас хвилює питання гендерної рівності, якщо ви хочете працювати заради розширення прав і можливостей жінок, волонтерство в ООН – найблискучіший початок кар’єри в цій сфері.

Дедлайн: 11 січня

Ще одна можливість пожити в Африці. Випускники та студенти магістратури у сфері міжнародних відносин, прав людини або чого-небудь такого, ви можете пройти оплачуванустажування в міжнародній організації Interpeace. Стажист займатиметься питаннями миру на місцевому рівні та підтримкою зусиль міжнародного співтовариства. Дуже класна практика у сфері миротворчості.

Дедлайн: 11 січня

Sony World Photography Awards – один із найзнаменитіших і різнобічних конкурсів фотографії у світі.  У конкурсі можуть узяти участь фотографи всіх рівнів, від початківців 12-19-річних і студентів, до авторитетних професіоналів. Загальний призовий фонд у розмірі $ 30,000 (USD) і новітнє Цифрове фотообладнання Sony розподіляються між перемогли фотографами.

Дедлайн: 11 січня 2019

Програма для активних українецьПротягом року в 5 містах пройде 5 масштабних навчальних заходів ( лекцій ) у партнерстві з регіональними організаціями . Доаждий учасник дізнається таємниці ефективної і системної роботи в цивільному секторі Програму формують самі учасник! вона буде адаптована під потреби активіст кожному місті.

Дедлайн: 20 січня 2018 року

Якщо ви мрієте підкорити космос, ця можливість для вас! У програму літній школі інституту Місяця і планет НАСА (Х’юстон, штат Техас) входить участь у поточних наукових дослідженнях, відвідування численних лекції та майстер-класів від провідних вчених Інституту. Тривалість програми – 10 тижнів у 2019 році з 3 червня по 8 серпня. Стипендія – $5675 + оплата транспортних витрат ($1000 – $1500).

Дедлайн: 7 січня 2019 року

Academy on Human Rights and Humanitarian Law запрошує всіх узяти участь у конкурсі есе 2019 року на тему «Захист мігрантів відповідно до міжнародного права людини». Цей конкурс проводиться щорічно за підтримки академії та його мета стимулювати написання наукових робіт у сфері міжнародного права людини. Для того щоби брати участь у цьому конкурсі кандидат повинен вибрати тему своєї роботи в рамках тієї категорії, яку академія запропонувала цього року.

Дедлайн: 1 лютого 2019 року

І знову Африка)) Через презентації молодих вчених і практиків, тематичних досліджень, лекцій та інноваційної педагогіки, призначених для фахівців із вищою освітою і професіоналів, данийсемінар спонукає учасників поліпшити свої навички й можливості участі на різних етапах.

Дедлайн: 25 січня 2019 року

Конференція Women Deliver 2019 – найбільша у світі конференція, присвячена гендерній рівності, здоров’ю, правам і благополуччю всіх жінок і дівчат. Конференція стане каталізатором для активістів, які працюють над досягненням рівноправності у світі. Організатори готові частково покрити витрати учасникам Конференції. Подавайте заявки!

Дедлайн: 15 січня 2019 року

Illustration: Tanawat Sakdawisa

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.