Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний тиждень у Києві

Оновлено

Навколо весна! Саме час проводити дні активно. Бери друзів та дивись, що ми підготували для вас цього тижня.

День Вуличної Музики Київ 2019

День Вуличної Музики – некомерційний волонтерський проєкт, який шостий рік поспіль відбувається завдяки внескам доброчинців і величезній роботі невеликої, але дуже завзятої команди. День Вуличної Музики – ми робимо разом: музиканти, які приходять виступити безплатно, волонтери, гості свята – усі ми!

Дата та місце: 19 травня 2019 року, Київ

 

TEDxBankingUniversity

Кожна конференція несе в собі свій слоган. І слоган нашої – «Voice of Generation». Назва говорити сама за собі, чи не так?
Ми зібрали спікерів із найвіддаленіших сфер діяльності, але всіх їх об’єднує одне – бажання, щоби після конференції в тебе залишилася тільки одна думка: «Я зрозумів, чого мені так не вистачало!»

Дата та місце: 18 травня 2019 року, 11:00б Unit City

 

Екологічний Форум ООН: індивідуальні рішення

14 травня United Nations in Ukraine, у партнерстві з Центром екологічних ініціатив Екодія проводить Екологічний Форум ООН на найбільш актуальні для України теми щодо захисту навколишнього середовища.
Ми поговоримо на теми зменшення рівня побутових відходів, екологічну моду, проблеми води, еко-трендів у житлі та транспорті, зміну клімату та green Agenda 2030. Серед спікерів: посли, представники ООН, міжнародних і українських організацій, еко-активісти, блогери, представники Міністерств, соціально відповідального бізнесу, активні громадяни.

Дата та місце: 14 травня 2019 року, Десятинна вулиця, 12, Київ

 

Курс із перукарського мистецтва

Набір на безплатний курс з перукарського мистецтва від L’Oreal Україна та #UNFPAUkraine.
До 20 травня продовжується набір на третю школу для дівчат та жінок,які перебувають у складних життєвих обставинах чи постраждали від домашнього насильства. Усі учасниці, які успішно пройдуть навчання, отримають дипломи та зможуть знайти роботу своєї мрії!

Заповнюйте форму заявки та змінюйте своє життя!

Дедлайн: 20 травня

 

Вишиванка

16 травня до Всесвітнього дня вишиванки телеканал «Україна» та новини «Сьогодні» влаштують грандіозний народний показ вишиванок «ВишиванкаDAY» на Поштовій площі в Києві.
Тут буде облаштовано народну червону доріжку, гостями якої поруч із глядачами каналу «Україна» стануть відомі особистості. Учасники «ВишиванкаDAY» будуть у національному вбранні від відомої дизайнерки Юлії Магдич, а також у власних вишиванках.

Дата та місце: 14 травня 2019 року, Поштова площа

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.