Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Столичний червень

Оновлено

Червень у розпалі! Саме час трохи освіжитися:) Швидше дивись, що приготувала нам столиця в найближчі дні.

«Класик пікнік. Сінема»

Наступної п’ятниці в столичному парку ім. Тараса Шевченка відбудеться безплатний концерт класичної музики «Класик пікнік. Сінема»« Музиканти зіграють відомі твори світової класики, які стали саундтреками до фільмів. Після завершення музичної частини розпочнеться «Каннсерваторія «– показ потенційних переможців фестивалю» Каннські леви» на великому екрані.

Час і місце: парк ім. Тараса Шевченка, 14 червня, 19:00

 

Ярмарок «Київські контракти»

Вас очікує фуд-корт, алея майстер-класів із гончарства, боді-арту, вишивки, виступи музичних колективів, літературні читання, театральні перформанси, кінопокази і, звичайно ж, дитячі розваги ― атракціони, аніматори та інші активності.

Час і місце: 8-9 червня, 10:00, Контрактова площа

 

«Плани на літо в Мистецькому Арсеналі»

З 5 червня стартують покази документального кіно на літньому майданчику Художнього Арсеналу – це спеціальна добірка фільмів від Docudays UA, об’єднані назвою «Подорожі за горизонт». На ньому буде представлено понад 50 музичних, літературних і кіноподій.

Час і місце: червень-вересень, літній майданчик Мистецького арсеналу

 

Усі.Свої. Маркет кераміки

У ці вихідні вас очікує можливість купити неймовірний керамічний посуд: глибокі тарілки, глечики, келихи і вази! А закінчиться Суботній день цього керамічного маркету акустичноювечіркою з ГМО Дарахвелідзе, учасником проєкту «Голос країни».

Час і місце: 8-9 червня, 10:00, вулиця Десятинна, 12

 

ПринтФест 4/100

ПРИНТ ФЕСТ 4/100, щорічний фестиваль ручного принту.
Принт – це демократичне та вільне мистецтво, принтмейкінгом можна займатись і у великій майстерні, і вдома на колінці, можна виставляти роботи в галереях, а можна клеїти в місті на стіни.

Час та місце: 8-9 червня MetaCulture

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.