Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Встигнути все в жовтні

Оновлено

Другий місяць осені добігає кінця. Але в нас є ще більше тижня, щоби встигнути взяти від жовтня максимум! Подивимося, що там у нас за календарем.

Molodiya Festival’19

Фестиваль креативної реклами Molodiya готує для вас лекції з креативу, покази реклами українського та зарубіжного виробництва, хакатон, а ще – вхід вільний:)

Коли: 25-27 жовтня
Де: 1991 Civic Tech Center (вул. Мечникова, 2, БЦ Парус (18 поверх), InLight Studio-фотостудія Інлайт (метро Васильківська, вул. Козацька, 122)

Інтенсив із проєктного менеджменту від LABA

Освітня платформа LABA допоможе розібратися з тонкощами проєктного менеджменту. На інтенсиві розкриють теми Формування команди, просування проєкту, кризового менеджменту та аналітики. Захід безплатний за умови реєстрації.

Коли: 26 жовтня
Де: Lift99 Kyiv Hub

PlasticWeen

PlasticWeen – це страшний сон про світ пластику, який скоро стане для нас реальністю. Якщо вчасно не прокинемося.

Коли: 31 жовтня
Де: HVLV / / Хвильовий

Відкриття Освіторія Хаб

Что такое Освіторія Хаб? Це 1 000 квадратних метрів Про освіту та інновації. Ви можете прийти в будь-який зручний час з 12 до 15 і взяти участь у квесті з призами:)

Коли: 24 жовтня
Де: Освіторія Хаб, ул. Московська, 8

Емоційна сімка

Мінімум лекцій і максимум практичних занять із 7 спікерами. інтенсив допоможе навчитися контролювати свій емоційний стан, навчитися будувати відносини з людьми, запобігати вигорання й багато іншого!

Коли: 27 жовтня
Де: ПеремогаЅрасе

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.