Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

First aid kit для безпечного сексу на вечірці

Оновлено

… і не тільки на вечірці :)

Привіт! Сьогодні будемо збирати базову універсальну секс-аптечку на всі випадки життя, такий собі бронежилет для безпечної one night stand або просто сексу поза домом. Так, секс на тусовці або в гостях у одного-це дуже романтично і хвилююче, але, як на зло, часто немає чогось необхідного під рукою, тому беремо невелику косметичку / сумку-бананку і збираємо туди міні-міні-аптечку, яка завжди допоможе зробити секс більш безпечним, гігієнічним і приємним:) До речі, список унісекс – актуально і для хлопців, і для дівчат. 

Приступимо! 

Крок 1.

Як я вже сказала, беремо невелику косметичку / сумку-бананку / будь-який зручний для тебе «кейс». Дуже-дуже рекомендую для всієї аптечки брати тревел-набори, які продаються в Єві або Ватсонс – там зручна прозора маленька «косметичка» й маленькі ємності, з яких можна легко зробити «пробники», які не займають багато місця.

Крок 2. Збираємо наповнення!

  1. Презервативи! 

Навіть якщо думаєте, що це занадто очевидно, то краще подумати наперед:) А найкраще – взяти ті, які подобаються саме тобі: звичайні/тонкі/зі спецефектами або нелатексні, якщо в тебе алергія на нього. Якщо ти хлопець, раджу заздалегідь уточнити, презервативи якого розміру тобі підходять, щоби потім не кусати лікті з купленими в супермаркеті кондомами, які не підійшли. Зробити це дуже просто-вимірюєш окружність члена в найширшому місці (в мм), ділиш навпіл, віднімаєш 10-12 мм-вуаля, твій розмір! Потім звіряєш його з цифрою на упаковці – наприклад, на українському ринку 90 % презервативів – 54-56 мм. Зараз найдоступніші для покупки – німецькі MySize, у них лінійка від 47 до 69 мм!

ДО РЕЧІ, найпоширеніші причини, що презерватив порвався – це неправильний розмір (а значить зайве тертя) і недолік лубриканта (що теж означає зайве тертя і про це п. 2)

  1. Лубрикант! 

Для комфорту обох партнерів-менше зайвого тертя, цілісність кондома, приємні відчуття в процесі. До того ж, презервативи правда часто рвуться від нестачі мастила (а тонкий шар фабричної силіконової мастила на кондомі найчастіше наноситься не для нашого з тобою зручності, а просто щоби він легко розкочувався й не злипався).  Команда першого Lovespace на Подолі частокаже, що секс ділиться на «до лубриканта» й «після нього»:) Візьми із собою невеликий пробник 20-30 мл (або переклади в тревел-пляшечку того ж обсягу для таких випадків) якісної мастила на водній основі – вона сумісна з будь-яким матеріалом презервативів та іграшок. Тільки дуже не рекомендую брати саше – його неможливо закрити й мастило може спокійно витекти в процесі, хоч його там і мало: (

Якщо у твоїх планах є оральний секс, вибирай таке мастило, щоби вона була приємною на смак і їстівною. 

  1. Серветки для інтимної гігієни

Вони мають відповідний pH і будуть до речі й дівчатам, і хлопцям, щоби бути досить свіжими перед сексом.

  1. Антисептики

Якщо ніде помити руки, а руки мити треба!)

5. Ополіскувач для рота-краще також тревел-версія 30-50 мл.

Для свіжого чистого дихання до й після, якщо ніде, ніколи й нема чим почистити зуби.

6. Манікюрні ножиці, якщо не виключаєш оральний секс із новою людиною

Для того, що кунілінгус або риммінг був безпечним, потрібно використовувати Латексні серветки (або dental dam), які накладаються на вульву або анус партнера – їх можна купити в інтернеті або зробити самому/-ій із презерватива. Візуальна інструкція нижче: відрізаєш у кондома кінчик, кільце внизу й уздовж навпіл – виходить досить велика еластична серветка.

це був мега-базовий мінімальний first aid kit для того, щоби твій секс у будь-якій ситуації був приємним і безпечнимі в залежності від своїх уподобань, бажання й настрою, ти можеш варіювати вміст «аптечки». Можеш покласти улюблену смакову мастило, масажну свічку або вібропулю:) Якщо береш із собою секс-іграшку, пам’ятай, що силіконові мастила не дружать із силіконовим покриттям девайса й обов’язково візьми тревел-версію той-клінера (антисептика для іграшок, який можна купити в будь-якому секс-шопі).

І ще одна корисна порада про презервативи: не зберігайте їх у кишенях, у машині або на підвіконні – латекс руйнується при прямих сонячних променях, температурі вище 25 градусів від зайвого тертя в задній кишені твоїх джинсів йому точно буде недобре. Альтернатива – косметичка або кондомхолдери.

Приємного й безпечного сексу тобі!)  ♥

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.