Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Карантин у задоволення: топ-5 маловідомих трилерів із несподіваною розв’язкою

Оновлено

Коли карантин поступово починає зводити з розуму, їжа в холодильнику несподівано пропадає з полиць, а дні пролітають також швидко, як твій палець скролить стрічку в Instagram, – це перші дзвіночки, що прийшов час відкрити себе світу кінематографа й зануритися в океан заплутаних історій найбільш тривожних детективів і трилерів.  Отже, Вашій увазі представляється топ 5 розбурхують фільмів із несподіваною кінцівкою, про які ви можливо ніколи не чули. 

Дзвінок мерцю (2018)

«Детективна історія не для людей зі слабкими нервами», – дуже вдалий і лаконічний опис фільму. В основі сюжету лежить якийсь квест із підказками, які головний герой, судмедексперт Пауль, виявляє при розтині трупів. Хто знає, до якого страшного результату вони його приведуть? Інтригуюча зав’язка й похмура атмосфера просто приковує увагу любителів попсувати нерви. Хочу попередити: присутні багато сцен насильства й дуже реалістичні сцени розтину трупів, тому розраховуйте свій емоційний стан перед переглядом. 

Тривожний виклик (2013)

Трилер розповідає про винятковий випадок служби порятунку 911. Працівниця колл-центру Джордан відповідає на дзвінок дівчинки-підлітка, яка стала жертвою маніяка. Щоб допомогти заручниці, головній героїні доводиться управляти її діями по телефону й робити ризиковані заходи, заради порятунку підлітка. Джордан, намагаючись вселити в дівчину надію на звільнення, змушена знову пережити найстрашніші години в її житті і знову повернутися в минуле, про яке вона так відчайдушно намагалася забути.

Бункер (2011)

Одного разу, після переїзду в Колумбію разом зі своєю дівчиною, Адріан виявляє вдома записку, залишену коханою. У ній вона повідомляє, що йде від молодої людини і просить її не шукати. Насправді, фільм про легковажну, на перший погляд, дівчину, яка хотіла перевірити почуття свого коханого. Але вибрала для цього досить незвичайний спосіб… Напруга тримається до самого кінця – рекомендую! 

Наркоз (2008)

Клейтон має серйозні плани по відношенню до своєї дівчини, і перед дуже відповідальною пересадкою серця він вирішує побратися зі своєю нареченою. Але хто ж знав, що операція піде не за планом, і хлопець буде все відчувати й усвідомлювати. В такому стані наречений може переміщається, завдяки чому дізнається про всіх корисливих страхітливих планах своєї майбутньої дружини. Картина точно сподобається любителям драми.

Обитель проклятих (2014)

Чесно кажучи, навіть після перегляду я так і не змогла зрозуміти обрану назву.  Історія розповідає про молодого медпрацівника, який влаштовується працювати в психічну лікарню. Несподівано він дізнається, що все тут перевернуто з ніг на голову. І, здається, глядач уже із середини фільму розуміє ймовірну розв’язку сюжету. Але я повністю вас запевняю, такий фінал ніхто не буде очікувати.

Рейтинг зібраний на основі особистої думки, яка завжди відкрита для критики. Проте, сподіваюся, однодумці оцінять запропоновані картини й захоплено скоротають черговий карантинний вечір.

by Polina Chuiko

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.