Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Зірки VS карантин: хто крутіший?

Оновлено

Популярний український виконавець Монатік після введення карантину через коронавірус проводить час разом із дружиною й синами.

«Хроніки #карантину або нарешті повністю присвячені родині й дітям… і мільйонам ідей у голові», – написала дружина артиста в Instagram.

Американські, європейські та українські зірки підбадьорюють своїх глядачів – усе налагодиться й буде добре. Дехто записує відеозвернення до передплатників, радить цікаві варіанти дозвілля, а дехто жертвує гроші на боротьбу з коронавірусом. Розповідаємо і про тих, і про інших.

Американська співачка Брітні Спірс у своєму Instagram записала відеозвернення, анонсувавши благодійність. Вона вирішила вибрати трьох осіб з усіх своїх передплатників і допомогти їм матеріально. Так вона фінансово підтримала трьох передплатників, яким необхідна була допомога у важкий час під час пандемії коронавірусу.

Брітні передала естафету на участь у флешмобі #DoYourPartChallenge, що спонукає шоубіз допомагати людям, акторові віллу Сміту, своєму бойфренду Сему Ашгарі й ще одному другові.

До речі, Брітні Спірс вирішила займатися йогою під час карантину. «Намагаюся підтримувати здоровий спосіб життя й дихати свіжим повітрям скрізь, де можу. А ще займаюся йогою на пляжі. Йога – це така форма молитви, щось необхідне нам усім прямо зараз».

Тим часом голлівудська актриса Блейк Лайвлі і її чоловік Райан Рейнольдс передали на благодійність 1 мільйон доларів. Гроші надійшли до фонду благодійних організацій Feeding America і Food Banks Canada.

Співачка Ріанна пожертвувала лікарням, які допомагають хворим на коронавірус, 5 мільйонів доларів. Гроші вона розділила на 5 організацій – по мільйону кожної.

А культовий модельєр Джорджіо Армані пожертвував трьом лікарням у Мілані й Римі 1,25 млн доларів на боротьбу з коронавірусом.

У свою чергу італійський шоуменРосаріо Фіореллі пропонує грати на карантині в «Монополію», а телеведучаАлессія Маркуцці – готувати із задоволенням.

Також зірки приєдналися до флешмобу «Залишайся вдома». Вони викладають в Інстаграм фотографії з написами «Залишайтеся вдома. Це може врятувати життя». Крім цього зірки частенько придумують, як можна провести час будинку з користю. Ми підібрали кілька зоряних прикладів і розповідаємо вам про них.

Девід Бекхем і його дружина Вікторія опублікували в Instagram фото, під яким написали, що залишаються вдома на час спалаху коронавірусу, щоб уберегти себе і свою сім’ю від ризику зараження.

А німецька супермодельХайді Клум днями запідозрила в себе симптоми коронавірусу і здала тест. «Як і багато хто з вас, я також хворію цілий тиждень, і, на жаль, мій чоловік, який повернувся з туру кілька днів тому, також відчуває себе погано». Модель зазначила, що щоби бути в безпеці, вони не будуть контактувати один з одним, поки не отримають результати тестів на коронавірус.

Наші улюблені зірки залишаються вдома. Чому б нам не наслідувати їхній приклад?

Джерело: ZIK

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.