Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Міфи про жіночі груди

Оновлено

Вважайте, що я пишу про наболіле. Буквально. Сьогодні ми будемо розбирати, звідки в дівчат взялася груди, що впливає на її розмір, причому тут капуста (майже ні при чому) і чому Instagram ополчився проти жіночих сосків.

Давай почнемо із самого початку і з найпростішого. Груди буває абсолютно різна. Різних розмірів, форм, з абсолютно різними сосками. У природі якогось одного стандарту, якою вона повинна бути. А ось у порно й навіть у телесеріалах – є. Наприклад, зверни увагу – у Грі Престолів купа сцен топлес. І там скрізь відносно невелика пружна груди з невеликими ареолами сосків. Мені з п’ятим розміром, який безуспішно намагається боротися з гравітацією, дуже прикро. Прикол у тому, що така форма грудей асоціюється з молодістю, свіжістю й родили дівчиною. Тобто – найбільш продаваний варіант.

Тобто – по суті, той же самий тренд перекачаного й озброєного до зубів мужика. Безглуздо й не має ніякого зв’язку з реальністю.

На те, який у тебе розмір грудей, впливає багато факторів. Один із них – так, спадковість. Але отримати це «господарство» ти можеш як від мами, так і від бабусі, прабабусі, прапрабабусі і взагалі незрозуміло, який і з якого боку ген там вилізе. 

По-друге, гормони. Гормони-гормончики. Прекрасна річ, яка регулює величезну кількість процесів у нашому тілі. Якщо в тебе, наприклад, виросте рівень пролактину, то незалежно від того, хлопець ти чи дівчина, то груди починають теж рости. Приблизно це і відбувається під час вагітності. Після пологів там ще й молоко з’являється… А коли рівень падає, вона зменшується назад. Ще вона може зменшитися, якщо ти, наприклад, різко схуднеш, і збільшитися, якщо видужаєш.

Є міф, що груди можна накачати. Грудні м’язи – так. Самі груди – ні. Пружність залежить від якості шкіри й кількості жирової й залозистої тканин в організмі.

Груди – це, по суті, шкіра, жир і молочні залози. Якщо дівчина регулярно виконує віджимання, її груди дійсно стає більш щільною. Але з віком шкіра втрачає еластичність, зв’язки розтягуються, а жирова тканина заміщає тверду залозисту.

Нижня білизна, до речі, візуально коригує форму, але, як тільки жінка його знімає, її груди знову приймає природний вигляд. Навіть якщо ходити в ньому цілодобово й не знімати – не допоможе. Тільки натре.

І напевно тебе цікавить, до чого тут капуста…

Я не знаю, скільки капусти потрібно з’їсти, щоби від цього почали рости груди. Або випити чаю з фенхелем, це я теж чула. Але що цікаво-капустяна дієта і правда може впливати на груди. Точніше, на захворювання, пов’язані з нею. Є цікаве дослідження, яке говорить, що капуста виводить з організму естрогени, а їх надлишок – це один із факторів виникнення раку молочної залози. А це одне з найпоширеніших жіночих захворювань. Так що – жуйте капусту, зайвим не буде.

У хлопців до кінця статті вже горить. Що робити з грудьми? Як зробити так, щоби дотик до неї сподобалося? Та що хочеться, то й робіть, тільки не грайте, як геймпадом, благаю. А взагалі – запитайте у вашої дівчини, як їй подобається. Чутливість грудей у всіх різна й може відрізнятися залежно від фази циклу, здоров’я, мало не настрою. Але те, що в більшої частини дівчат груди – це важлива ерогенна зона, – факт. Комусь подобаються покусування, комусь – коли стискають. Універсальної відповіді на це питання просто немає…

 

Вивчайте своє тіло, читайте Teenergizer і будьте щасливі!

Авторка: Ася Сей

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.