Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Весна з родиною Teenergizer

Оновлено

Весна 2020 року принесла багато цікавих сюрпризів для команд Teenergizer в регіоні. У березні всі 10 команд дружно пішли на самоізоляцію і всю діяльність перенесли в простори інтернету ✌️

 

Хлопці з головного офісу Teenergizer, який знаходиться в Києві, запустили кампанію #StaySafe, яка допомагала й допомагає підліткам із період карантину. У чому ж полягає допомога, запитаєш ти?

2 з половиною мільйони (!!!) підлітків та молодих людей подивилися наші прямі ефіри зі співачкою та Послом доброї волі ООН із питань ВІЛ / СНІД – Вірою Брежнєвою, блогеркою Асею сей, секс-блогеркою Тетяною Ніконовою, директором Фонду Олени Пінчук – Ольгою Руднєвою та багатьма іншими. На прямих ефірах ми не нудно говорили про те, як адаптуватися до нового життя на карантині, заходи безпеки під час епідемії, і навіть про сексуальну освіту та ВІЛ/СНІД. До речі, ми продовжуємо проводити наші прямі ефіри, стеж за оновленнями в наших соц мережах

Але на цьому ніхто навіть не думав зупинятися! Ми записали два відео про те, як пережити цей незвичайний період і не збожеволіти (дивись відео за посиланням тут і тут).

1500 підлітків і молодих людей приєдналися на наші ненудні вебінари про ментальне здоров’я, секс і ВІЛ, про те, як не розпрощатися зі своєю зозулею, поки ми вдома.

 

Регіональна сім’я Teenergizer

 

2 500 підлітків і молодих людей із Кривому Розі, м.Кременчук, м.Миколаїв, м Черкаси, м Казань, м.Санкт-Петербург, м Ош, м Бішкек і г. Алмати брали участь в 154 онлайн заходах, які команди встигли намовити і провести всього за три місяці!

Тепер у нас є не просто групи підтримки для ВІЛ-позитивних підлітків у кожній команді, але і регіональні групи підтримки, де Підлітки з усього регіону ВЕЦА зустрічаються онлайн і працюють із професійним психологом.

Наші команди також не побоялися поекспериментувати зі стажуванням, перетворити її і зробити повністю онлайн. Так-так, стажування в Миколаєві, Кривому Розі та Черкасах проходили дистанційно, і 40 вже підлітків-активістів команд залишилися в захваті!

Крім цього, команда з Казані стала справжнім центром онлайн йоги, щодня з Понеділка по суботу хлопці зустрічаються онлайн, проводять заняття й сідають на шпагат.

Команди з м. Ош і м. Бішкек проводили тренінги про те, як зживатися з рідними, поки всі знаходяться вдома, з метою запобігання можливих неприємних думок у підлітків.

 

Ми всі шалено згуртувалися! Команди і хлопці стали ще ближче один до одного, незважаючи на всі ті кілометри, які розділяють нас у регіоні, ми залишаємося на одній хвилі й серфимо на її вершині не дивлячись на будь-які перешкоди! ‍ ♀ ️‍ ♂ ️

Далі – більше!

Твій Teenergizer

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.