Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Топ-5 подкастів про фемінізм, ЛГБТ+ та психічне здоров’я

Оновлено

Ми тут зрозуміли, що вже давно нічого не розповідали про подкасти. Вони як увірвалися в наше з вами життя кілька років тому, так і залишаються в ньому досі. Тому сьогодні ділимося з вами 5 класними подкастами про квір-культуру, фемінізм та психічне здоров’я!

Навстіж

Це подкаст про квір-культуру для ЛГБТК-людей та їхніх друзів. Ведучі говорять про те, як «вийти з шафи», про секс-просвіт, стереотипи, квір і багато іншого.

Річ не в собі

«Підкаст, у якому невдаха розмовляє з тими, хто зміг». Ведуча Анастасія Бабенко «з позиції невдахи» говорить із гостями, які вже знайшли свою справу у житті.

Досить!

Журналістка Настя Красильникова розуміється на тому, як формується ставлення до жінок у Росії та ЄС. Разом з експертами ведуча говорить про сексистські стереотипи, домашнє насильство, мізогінію та інші теми. Подкаст виходить за підтримки Європейського Союзу.

Добре, що ви сказали це

Подкаст, у якому люди обговорюють із психотерапевтами свої життєві ситуації, ментальні проблеми та складні почуття. Як бути з самотністю та страхом упустити щось важливе? Чи можна подолати постійну втому? Як пережити погані новини?

Один розлад

Як жити з клаустрофобією у великому місті, як пережити панічну атаку, як говорити з близькими, як перестати боятися і прийняти себе таким, яким ти є. Щотижня люди з ментальними особливостями розповідають свої історії та діляться порадами.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.