Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Teenergizer зустрів вересень у Нью-Йорку

Ми знову активно увірвалися в осінь: цього разу Teenergizer зустрів вересень у Нью-Йорку! 

Лідерка Teenergizer Яна Панфілова прилетіла в США, щоб взяти участь у спеціальному заході на Саміті майбутнього.

Яна завітала на спеціальний захід, ініційований глобальною платформою Саміту перших леді та джентльменів. Метою заходу було масштабування міжнародного діалогу щодо захисту дітей. Перша Леді України Олена Зеленська презентувала експертний документ, дороговказ для міжнародної спільноти, який допоможе ефективно діяти й захищати дітей в умовах війни.

Сергій Кислиця, постійний представник України при ООН, модерував захід. Спікерами заходу стали Україна, Естонія, Беліз, Литва, Суринам, Фінляндія, Малаві, Гватемала, уряди Сполученого Королівства та Канади, ЮНІСЕФ. Участь також взяли дружина Президента Європейської ради та міжнародні представники урядових і неурядових організацій. Зі спеціальною промовою виступила перша леді США.

На конференції Youth Power Summit, що також проходила цими днями у Нью-Йорку, Яна провела сесію “Роль молоді в гуманітарному реагуванні” перед молоддю та учасниками. Яна наголосила, що пробелеми ментального здоров’я є найголовнішим викликом серед підлітків та молоді в умовах війни та інших гуманітарних криз. Тому потрібно розширювати психологічну підтримку.

Ми були дуже раді взяти участь у цих подіях, адже голос молоді заслуговує на те, щоб його чули! Попереду ще багато роботи, але ми віримо, що спільними зусиллями зможемо створити світ, де кожна молода людина матиме рівні можливості, підтримку та головне — майбутнє!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.