Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Активный июль

Обновлено

Лето самое благодатное время для саморазвития! Не упустите свою возможность.

Щербенко Арт Центр оголошує про прийом заявок до п’ятого конкурсу молодих українських художників МУХі 2017.

ЩО СЛІД ЗРОБИТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В​ КОНКУРСІ​?​

Зібрати щонайменше 3 свої мистецькі проекти (що мають відношення до сфери contemporary art), завантажити правила конкурсу, ознайомитись з ними, завантажити та заповнити анкету учасника й відправити її разом із візуальними матеріалами нам на електронну адресу, вказану на сайті.

Для того, щоб отримати анкету конкурсанта, перейдіть за посиланням.

С целью поддержки и развития молодых талантов и получения ими актуальных знаний в сфере дизайна, в SVC учреждено по одному бесплатному месту и одному со скидкой в 50% для студентов/ выпускников художественных ВУЗов на учебные курсы:

Экспериментальный шрифт: новые возможности для дизайна (Дедлайн подачи заявок: 21 июля)

Экспериментальная практика: работа со свободной композицией (Дедлайн подачи заявок: 4 августа)

Практикум по коллажу: авторский курс Наталии Синепуповой (Дедлайн подачи заявок: 11 августа) 

Подать заявку на обучение можно на любую из трёх программ. Отбор производится по результатам эссе и творческому портфолио (указать ссылку на ресурс с портфолио).

Проект «Розуміємо Угоди про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією», який реалізується аналітичним центром Centre for European Policy Studies (Брюссель) у партнерстві з аналітичними центрами: Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій (Україна), Експерт-груп (Молдова), Реформатікс (Грузія), оголошує конкурс есе (до 3000 слів) для молоді (до 30 років) з Грузії, Молдови та України на будь-яку актуальну тему, що має відношення до Угоди про асоціацію між їх країнами та ЄС.

Есе повинні бути написані англійською мовою, хорошої аналітичної та лінгвістичної якості, та присвячені темі, в межах якої автор може продемонструвати глибину своїх знань, досліджень або професійний досвід. Есе повинні мати цікаву аргументацію або пропозиції. Ті есе, які перемогли будуть опубліковані на порталі www.3dcftas.eu.

Крім цього, автори найкращих есе отримають грошовий приз у розмірі 500 євро.

Дедлайн: 31 серпня 

Фонд ІЗОЛЯЦІЯ спільно з Школою Bird in Flight запрошує українських фотографів взяти участь у портфоліо-рев’ю у рамках виставки«Крістофер Макос: Доба Енді Воргола», на якому вони матимуть унікальну можливість показати свої роботи та отримати компетентні коментарі від зірки американської фотографії Крістофера Макоса, до якого приєднаються фотограф Пол Солберг та кураторка Школи Bird in Flight, мистецтвознавиця Аліна Сандуляк. Найкращі роботи будуть опубліковані у виданні Bird In Flight у розділі Критика.

Учасників портфоліо-рев’ю відбере особисто Крістофер Макос на основі мотиваційних листів та портфоліо. Максимальна кількість учасників – 20. Тривалість розмови з кожним рев’юером – 20 хвилин.

Дедлайн: 14 липня 

Основи програмування – це курс, програма якого спеціально розроблена для людей без попереднього досвіду у сфері програмування.

Завдяки цьому курсу Ви маєте змогу познайомитись із фундаментом на якому базується програмування та отримати інформацію, що дуже знадобиться в подальшому навчанні.

Головний акцент ставиться саме на практичні заняття, тому кожен слухач курсу окрім необхідної теорії розпочинає безпосередньо програмувати – самостійно створює цикли, масиви та алгоритми для вирішення конкретних завдань.

Окрім того курс Основи програмування дає змогу усвідомити різницю між різними мовами програмування завдяки чому Ви зможете обрати той напрямок із світу ІТ технологій, який підходить саме Вам.

Дедлайн: 10 липня 

Щороку Docudays UA готує до випуску каталог українських документальних фільмів, продакшн-компаній, студій, кінофестивалів та дистриб’юторів неігрового кіно.

До каталогу ввійдуть фільми та кінопроекти 2016 – 2018 років випуску, а також роботи, що перебувають зараз на етапі розробки й виробництва. Важливо, аби Україна була зазначена як країна виробництва (основна чи як копродукція). Для подання свого фільму потрібно скачати анкету, заповнити її та надіслати разом із додатковими матеріалами на вказану в анкеті адресу.

Дедлайн: 28 липня 

DLA Piper запрошує взяти участь у Всеукраїнському конкурсі для студентів-правників, під час якого зацікавлені студенти будуть оцінюватися в різних галузях та отримають можливість практичного використання отриманих знань.

Вимоги:

– бути студентом юридичного факультету будь-якого українського ВНЗ денної форми навчання, починаючи з четвертого курсу і вище;
– підготувати та подати заявку на участь у конкурсі, копію залікової книжки за усі роки навчання, письмову роботу на одну з зазначених тем або кейса до 10 липня 2017.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука та громадська організація Global Office запрошують студентів до участі в першому літньому таборі «YOU Camp – Youth, Opportunities, Unity». Табір проходитиме з 1 до 5 серпня 2017 року. 100 студентів – 50 з тимчасово переміщених ВНЗ із окупованих територій Сходу України та 50 з університетів інших регіонів – зберуться разом для розробки проектів з метою покращення та об’єднання країни. Також YOU Camp надасть можливість учасникам для індивідуального та професійного розвитку.

Дедлайн: 12 липня

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.