Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Чем заняться в Киеве?

Обновлено

Уху!  Первые выходные зимы! Планы есть?

Ура, ми знову тут!

Протягом 25 років, кожної першої суботи грудня, Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) від імені міжнародної спільноти міста організовував масштабний благодійний івент, щоб домогти українцям!
Міжнародний жіночий клуб Києва (дружини дипломатів, експати, іноземні бізнесмени) організовують Ярмарок, аби зібрати гроші для тих українців, які потребують допомоги. УСІ НАДХОДЖЕННЯ з цього ярмарку спрямовуються на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, та інших людей, що потребують допомоги.

За традицією, Ярмарок проходитиме у такий спосіб:
— посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої). На сьогоднішній день 43 посольств підтвердили свою участь.
— Буде також продаватися одяг та побутові прилади, декор, книги та багато інших речей, нових, або таких, що були у використанні, проте зберігають гарний стан.
— Ярмарок супроводжуватиметься культурною програмою (національна музика та танці ) з усього світу.
— Діти матимуть можливість взяти участь у різноманітних майстер-класах та іграх у спеціально облаштованому Дитячому куточку.
— Відвідувачі зможуть спробувати удачу у Великому Raffle / Лотереї і виграти цінні призи, такі як авіаквитки, подарункові сертифікати до ресторанів та готелів, посольські кошики та багато інших приємних речей.

Когда: 2 декабря

Где: Olympic NSC

Як казала Елізабет Ендрю — волонтери не ті, хто мають час, а ті, хто мають велике серце! Хочеш долучитись до світової волонтерської спільноти? Тоді приходь 2 грудня в Американський дім на фестиваль волонтерства Volunteer Fest, щоб відсвяткувати Міжнародний день волонтера! У нас ти знайдеш чудові можливості, які чекають на тебе вже сьогодні — більше 20 організацій представлятимуть напрямки волонтерства у різних сферах діяльності. Ба більше, ти також зможеш поспілкуватись з молодими успішними активістами з усього світу, взяти участь у різноманітних, інтерактивних забавах і весело провести час! Приєднуйся до нас і допоможи розповісти усій країні про волонтерство!

Коли: 2 грудня

Де: America House Kyiv

В эту субботу, 2 декабря, в Киеве пройдет “Кото-Ярмарка”, где можно будет бесплатно забрать котика домой. В этот же день состоится открытие Центра адопции животных на улице Дмитриевской, 39, где и состоится ярмарка. Подробнее о том, как это будет вы можете прочитать здесь.

Когда: 2 декабря с 11:00 до 19:00

Где: улица Дмитриевская, 39

До 2 декабря в Киеве будет проходить выставка аквариумных рыб и растений. Тут вы увидите 6-тонный аквариум с композицией из 100 видов тропических водных растений. В других аквариумах можно увидеть золотых рыбок, пиранью, полиптерусов.

Всего на выставке посетители увидят 60 видов рыб и 120 видов водных растений.

Когда: 30 ноября – 2 декабря, с 10:00 до 18:00

Где: Киевский городской Дом природы

Ночь для эстетов . В программе: “Убей своих любимых”, “Ма ма”, “Неоновый демон”. Составят компанию вам кофе, чай, печенье и тосты с джемами.

Когда: 2 декабря, начало в 23:00

ГдеЦиферблат

ЦеШо – новый музыкальный проект Влада Троицкого и Teatr-Pralnia. В тексте спектакля – сегодняшние заголовки новостей и свежие посты из Facebook.

Когда: 3 декабря, начало в 20:00

Где: Atlas 

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.