Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися в Києві?

Оновлено

Юшку!  Перші вихідні зими! Плани є?

Ура, ми знову тут!

Протягом 25 років, кожної першої суботи грудня, Міжнародний жіночий клуб Києва (IWCK) від імені міжнародної спільноти міста організовував масштабний благодійний івент, щоби домогти українцям!
Міжнародний жіночий клуб Києва (дружини дипломатів, експати, іноземні бізнесмени) організовують Ярмарок, аби зібрати гроші для тих українців, які потребують допомоги. УСІ НАДХОДЖЕННЯ з цього ярмарку спрямовуються на потреби сиріт, людей похилого віку, дітей з особливими потребами, та інших людей, що потребують допомоги.

За традицією, Ярмарок проходитиме в такий спосіб:
– посольства іноземних держав продаватимуть на своїх стендах національні страви та традиційні продукти (зокрема, продукти національної гастрономії та напої). На сьогодні 43 посольств підтвердили свою участь.
– Буде також продаватися одяг та побутові прилади, декор, книги та багато інших речей, нових, або таких, що були у використанні, проте зберігають гарний стан.
– Ярмарок супроводжуватиметься культурною програмою (національна музика та танці) з усього світу.
– Діти матимуть можливість узяти участь у різноманітних майстер-класах та іграх у спеціально облаштованому Дитячому куточку.
– Відвідувачі зможуть спробувати удачу у Великому Raffle / Лотереї і виграти цінні призи, такі як авіаквитки, подарункові сертифікати до ресторанів та готелів, посольські кошики та багато інших приємних речей.

Коли: 2 грудня

Де: Olympic NSC

Як казала Елізабет Ендрю – волонтери не ті, хто мають час, а ті, хто мають велике серце! Хочеш долучитись до світової волонтерської спільноти? Тоді приходь 2 грудня в Американський дім на фестиваль волонтерства Volunteer Fest, щоби відсвяткувати Міжнародний день волонтера! У нас ти знайдеш чудові можливості, які чекають на тебе вже сьогодні – більше 20 організацій представлятимуть напрямки волонтерства в різних сферах діяльності. Ба більше, ти також зможеш поспілкуватись із молодими успішними активістами з усього світу, узяти участь у різноманітних, інтерактивних забавах і весело провести час! Приєднуйся до нас і допоможи розповісти всій країні про волонтерство!

колі: 2 грудня

Де: America House Kyiv

Цієї суботи, 2 грудня, у Києві пройде «Кото-Ярмарок», де можна буде безплатно забрати котика додому. Цього ж дня відбудеться відкриття Центру Адопції тварин на вулиці Дмитрівській, 39, де і відбудеться ярмарок. Детальніше про те, як це буде ви можете прочитати тут.

Коли: 2 грудня з 11:00 до 19:00

Де: вулиця Дмитрівська, 39

До 2 грудня в Києві проходитиме виставка акваріумних риб і рослин. Тут ви побачите 6-тонний акваріум із композицією з 100 видів тропічних водних рослин. В інших акваріумах можна побачити золотих рибок, піранью, поліптерусов.

Усього на виставці відвідувачі побачать 60 видів риб і 120 видів водних рослин.

Коли: 30 листопада – 2 грудня, з 10:00 до 18:00

Де: Київський міський Будинок природи

Ніч для естетів. У програмі: «Убий своїх коханих», «Ма ма», «Неоновий демон». Складуть компанію вам кави, чай, печиво й тости з джемами.

Коли: 2 грудня, початок о 23:00

ДеЦиферблат

Шо – новий музичний проєкт Влада Троїцького і Teatr-Pralnia. У тексті вистави – сьогоднішні заголовки новин і свіжі пости з Facebook.

Коли: 3 грудня, початок о 20:00

Де: Atlas 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.