Зацени, мы уже 58 273 консультаций провели

Активный май: продуктивный конец весны

Вот и подбегает к концу весенняя пора! Давай используем все возможности мая на полную? Скорее проверяй наш список и выбирай, что тебе по душе!

 

Mascot Summer Camp

MASCOT это 9-дневный англоязычный лагерь в УКраине для активных подростков и молодёжи 14-20 лет. Тут развивают таланты через музыку, театр и ритм, развивают командную работу , навыки публичной речи, проектного менеджмента, решения конфликтов, а также много чего другого. И все это с использованием методов неформального обучения.

Регистрация: https://bit.ly/2GENqSh

 

Табір Змін — інтенсив з втілення волонтерського проекту

Табір Змін — 5-денний інтенсив для команд з втілення в життя омріяного волонтерського проекту.
Якщо ти активно волонтериш, або навіть маєш досвід організації власного проекту — збирай команду від 3-х до 5-ти людей та подавайся на Табір.

Коли: 16-20 травня

Де: Київська область, м.Буча, Національний пластовий центр

Умови участі та деталі: http://bit.ly/changeCampUVS
Реєстрація: http://bit.ly/JoinCnangeCampUVS

 

Програма особистісного та професійного розвитку «Державотворець»

Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства спільно з Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні продовжують реалізацію програми «Державотворець».

Національний етап цьогорічної програми відбуватиметься з 29 травня по 7 червня 2019 року.

Найактивніша молодь з усієї України буде мати можливість пізнати рушійні сили держави: органи державної влади, бізнес-сектор, засоби масової інформації та громадську діяльність. Учасники зможуть отримати нові знання, розвинути свої лідерські якості та долучитися до процесів державотворення.

Реєстрація: https://cutt.ly/8wGol2

 

Волонтерський табір в Слов’янську

Молодь з України та країн Європи збереться в серпні в Слов’янську щоб дізнатись більше про наслідки військових конфліктів, створити спільні творчі проекти та долучитись до допомоги постраждалим від збройного конфлікту. Заявки приймаються до 20 травня 2019

Коли: 3-16 серпня 2019

 

Вам может понравиться

Leave a Reply

Your email address will not be published.