Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний травень: продуктивний кінець весни

Оновлено

Ось і підбігає до кінця весняна пора! Давай використовуємо всі можливості травня на повну? Швидше перевіряй наш список і вибирай, що тобі до душі!

 

Mascot Summer Camp

MASCOT це 9-денний англомовний табір в Україні для активних підлітків та молоді 14-20 років. Тут розвивають таланти через музику, театр і ритм, розвивають командну роботу, навички публічного мовлення, проєктного менеджменту, вирішення конфліктів, а також багато чого іншого. І все це з використанням методів неформального навчання.

реєстрація: https://bit.ly/2GENqSh

 

Табір Змін – інтенсив із втілення волонтерського проєкту

Табір Змін – 5-денний інтенсив для команд із втілення в життя омріяного волонтерського проєкту.
Якщо ти активно волонтериш, або навіть маєш досвід організації власного проєкту – збирай команду від 3-х до 5-ти людей та подавайся на Табір.

Коли: 16-20 травня

Де: Київська область, м.Буча, Національний пластовий центр

Умови участі та деталі: http://bit.ly/changeCampUVS
Реєстрація: http://bit.ly/JoinCnangeCampUVS

 

Програма особистісного та професійного розвитку «Державотворець»

Міністерство молоді та спорту України, Українська академія лідерства спільно із Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні продовжують реалізацію програми «Державотворець».

Національний етап цьогорічної програми відбуватиметься з 29 травня по 7 червня 2019 року.

Найактивніша молодь з усієї України буде мати можливість пізнати рушійні сили держави: органи державної влади, бізнес-сектор, засоби масової інформації та громадську діяльність. Учасники зможуть отримати нові знання, розвинути свої лідерські якості та долучитися до процесів державотворення.

Реєстрація: https://cutt.ly/8wGol2

 

Волонтерський табір у Слов’янську

Молодь з України та країн Європи збереться в серпні в Слов’янську щоби дізнатись більше про наслідки військових конфліктів, створити спільні творчі проєкти та долучитись до допомоги постраждалим від збройного конфлікту. Заявки приймаються до 20 травня 2019

Коли: 3-16 серпня 2019

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.