Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

7 ідей, чим зайнятися на вихідні

Оновлено

Самі Кльові івенти в Києві. 

Успішні люди знають свій статус. Напередодні Міжнародного Дня боротьби зі СНІДTeenergizer вирішив організувати невеликувечірку, на якій Даша Коломієць і Тарас Тополя розкажуть про те, як домоглися власного успіху.

Ви також зможете трохи розважитися ставлячи рекорди в Catch The Sperm, послухати презентацію U-Report Ukraine, поговорити з засновницею Teenergizer яною Панфіловою, протестироватся на ВІЛ від наших крутих AHF Ukraine, випити відмінні тематіческіе безалкогольні коктейлі і взагалі відмінно провести час.

Коли: 11 листопада, 17:00

Де: Еспланадна 20, 6 поверх

Це виставка робіт талановитої фотографині Кейт Беррі, яка пішла з життя в грудні 2013 року. Кейт знімала від найвідоміших до молодих і початківців актрис, в основному французького кіно. На виставці будуть представлені 25 портретів, серед них Катрін Деньов, Одрі Тоту, Моніка Беллуччі, Ванесса Параді.

Коли: до 14 листопада

Де: музей Шевченка

Це документальний фільм-розповідь про Землю. Про те, що відбувається на ній сьогодні і відбувалося до нас. Фільм майже повністю складається з видів різних місць нашої планети з висоти пташиного польоту. Зйомка велася з повітряної кулі, а також із вертольота. реєстрація обов’язкова.

Коли: 11 листопада, початок о 18:00

Де: вулиця Терещенківська, 21

До 12 листопада в Києві проходить Польський тиждень, під час якого можна підучити польську мову. Цей щорічний захід допомагає побільше дізнатися про культуру, звичаї, ставлення до життя поляків. У програмі: уроки польської мови для новачків і профі, дорослих і дітей, лекції, дискусії, мовні клуби, лайфхаки з отримання карти поляка, концерти, святкування Дня незалежності Польщі та розіграш призів.

Коли: до 12 листопада

Де: Польсько-український освітній центр, вулиця Велика Васильківська, 57/3

Якщо ви справжній кіноман, то ніч із суботи на неділю ви проведете без сну. Але все не дарма – у програмі: «Славні хлопці», «Відступники», «Казино».

Коли: 11-12 листопада

Де: Циферблат

На виставці будуть представлені роботи сучасних японських художників і колекції японського мистецтва українських державних музеїв Києва, Львова, Одеси, твори з бібліотек і приватних зібрань.

Шлях відвідувача виставки проходитиме через 8 залів, які по черзі представляють традиційні для японської культури поняття: Порожнеча, Острів, Сад, Вид, бакемоно, шлях, Пори року й Месьєс.

В освітній програмі заплановані майстер-класи для дорослих і дітей, зокрема воркшоп зі створення коміксів Манга від японських художників Japan Cartoonists Association.

Коли: з 9 листопада по 17 грудня

Де: Мистецький Арсенал

У центрі сюжету історія детектива зі спеціального відділу поліції Лос – Анджелеса-Ріка Декарда, вимушеного у 2019 році розшукувати і знищувати штучно створених для важких і небезпечних робіт людей, яких називають реплікантами.

Коли: 12 листопада, початок о 16:00

Де: Кінопанорама

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.