Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Підсумки круглого столу з Teenergizer!

Оновлено

Ми успішно провели наш круглий стіл і хочемо поділитися з вами тим, до чого ми всі разом прийшли.

1 червня 2016 р. в Києві відбувся круглий стіл щодо посилення соціального компоненту по роботі з ВІЛ-позитивними та вразливими до ВІЛ підлітками, організований БО «Українське об’єднання підлітків та молоді Teenergizer» за підтримки Київського міського центру соціальних служб для сім' ї, дітей та молоді.

Наша спільна мета – це побудувати світ без дискримінації в будь-якій сфері, у тому числі ВІЛ. Але ми не зможемо цього зробити без підтримки й допомоги дорослих людей. Тому ми вдячні всім, хто нас підтримує, і раді тому, що підлітки й дорослі об’єднуються в боротьбі з ВІЛ.

5sLCXgwZa9g_5$9_

Метою круглого столу було об’єднання зусиль організацій у відповідь на епідемію ВІЛ/СНІДу в Україні. На круглому столі були присутні багато людей, які приймають рішення. На круглому столі були присутні представники UNICEF, UNAIDS, президент ВЦО ЛЖВ, представник Київської міської державної адміністрації, служби з прав дітей та сім’ї, Українського інституту соціальних досліджень і, звичайно ж, підлітки, наші лідери активісти, які говорили про історію створення нашої організації і про мету спільної роботи підлітків і дорослих.

 «ВІЛ – це не проблема однієї країни або нації. Лише об’єднавши зусилля, ми можемо перемогти цю глобальну проблему «– Яна Панфілова, голова правління БО» Teenergizer»

Разом ми обговорювали нову Паризьку декларацію до подолання епідемії ВІЛ/СНІДу до 2030 року, ми говорили про інноваційні підходи в інформуванні про ВІЛ і про поліпшення якості доступу до тестування. Teenergizer розповів колегам про наш моніторинговий проєкт «Квест» і ми домовилися, що об’єктивну інформацію про проблеми підлітків при тестуванні ми постараємося використовувати на високих рівнях, і тим самим захищати права молоді та поліпшити якість тестування. Ми говорили про те, як підлітки можуть поліпшити якість освіти та інформування про ВІЛ.

B9eGZ1yC6qI_916_

Інші неурядові організації, які займаються молоддю, розповіли, з якими проблемами стикаються не ВІЛ-позитивні підлітки, але ті, які входять у групи ризику і як спільно з Teenergizer ми можемо поліпшити цю роботу з підлітками. Також ми говорили про співпрацю з регіонами України в проєкті UNICEF. З квітня 2016 року в рамках проєкту з UNICEF Teenergizer активізує залучення підлітків до процесів прийняття рішень, як на національному, так і на регіональному рівнях.

             «Сподіваюся, що співпраця з Teenergizer посилить компонент роботи з підлітками й покаже свої результати» – Людмила Пилявська, директор Київського міського правобережного центру для ВІЛ-позитивних дітей та молоді.

Тільки разом, об’єднавши зусилля, ми можемо перемогти епідемію ВІЛ/СНІДу.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.