Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Куди піти, куди податися?

Оновлено

Активні вихідні разом із добіркою заходів від Teenergizer 

Дніпро

Запрошуємо на майстер-клас з ораторського мистецтва, на якому ми вивчимо основні інструменти володіння голосом під час публічного виступу. Також розглянемо базові важливі знання про інструменти для поліпшення якості мови.

Коли: 25 березня, 11:00
Де: Дніпро, вул. Демченко, 6, Spalah IT-school
Скільки: 100-150 грн

У рамках всеукраїнської програми «Жіноча безпека в умовах сучасного міста», у Дніпрі пройде семінар по самозахисту на вулиці для жінок.
Де буде засвоєнна техніка психологічної та фізичної протидії нападу, а також практика, практика, практика!

Коли: 25 березня, 11:00
Де: Дніпро, вул. Костомаровська, 8. (Щорса 8) 3-й поверх
Скільки: вхід за запрошенням

Харків

«Чорнобильські бабусі» від американських режисерок Голлі Морріс та Енн Боґарт. Це життєствердна документальна історія про сучасних мешканок Зони відчуження, що отримала гран-прі Лос-анджелеського кінофестивалю.

Коли: 23 березня, 18:30
Де: Харків, вул.Полтавський шлях, 6, кінотеатр «Боммер»
Скільки: 60 грн

Харків знову приймає фестиваль художнього татуювання Kharkiv Tattoo Fest 2017. Протягом двох днів фестиваль збере під одним дахом топових тату-майстрів з усієї України та гостей з-за кордону. Фестиваль проводиться з метою підвищення рівня загальнокультурного світогляду на мистецтво художнього татуювання.
Гостей фестивалю чекаємо насичена розважальна програма, живі виступи музикантів і танцювальних колективів, а так само тепла атмосфера.

Коли: 25 березня, 13:00
Де: Харків, вул. Плеханівська 126м (ст. м. з-д ім. Малишева), артзавод «Механіка»
Скільки: 130 грн

«Total Remix – Харків» – це дослідження музики й пісень, що супроводжували війни та революційні події різних часів. Відкриється перформанс публічною дискусією за участі самої художниці, а також музикознавиці Любові Морозової та музиканта гурту «Вул. Курзу «Юрека Якубова. «Я запрошую харків’ян поговорити й подумати про те, як військові пісні різних епох впливають на нас сьогоднішніх, про парадоксальні протиріччя між ідеями в піснях, мелодіями та звуками, котрі супроводжують війни», – говорить художниця.

Коли: 25 березня, 18:00
Де: Харків, вул. Громадянська 25/5, театр «Арабески».
Скільки: безплатно

Львів

Вимога сьогодення диктує нової образності й символіки, нових засобів виразності і формотворення, що є відповідними сучасному художньому текстилю в Україні. Особливо актуальною стає можливість мистців хвилювати й захоплювати підвладними їм засобами, які належать саме до мистецьких: поверхня, форма, колір (відтінки).

Коли: 15-27 березня
Де: Львів, вул. Кубійовича, 35б, Галерея Львівської національної академії мистецтв
Скільки: безплатно

Хочете розсмішити долю? Розкажіть їй про свої плани. У життя героїв нової, убивчо смішної добірки мудрих чорних комедій вторгається випадок. Та хвилина, що змінює дуже круто, усе змінює раз і назавжди, і розмірене існування злітає з котушок та котиться шкереберть. Любов і злочини, примари й рок-н-рол, скандали та інтриги – усе, без чого наше життя було б нестерпним.

Коли: 23-29 березня, 20:40
Де: Львів, вул. Коперника, 9, Кінотеатр «Копернік»
Скільки: 80 грн

Mantra Diving – це новий інтерактивний проєкт гурту Атмасфера, де слухач має можливість задіятись у творче дійство й повною мірою виразити свої емоції. Не тільки слухати, а і приймати активну участь та взаємодіяти з музикантами. Тут кожен може бути собою й може дозволити собі відірватись від земного тяжіння та зануритись у хвилях дивовижних звуків.«АтмАсфера» грає в стилі world та indie music.

Коли: 26 березня, 19:00
Де: Львів, вул. Зелена, 88, Клуб «Picasso»
Скільки: Вхід за доброчинними внесками

Благодійна вистава «Лондон» відбудеться в межах марафону #Кучинськийодужуй. Вхід за благодійними внесками.
Досько досліджує поняття патріотизму через співставлення досвідів головного героя вдома (у Мінську) і на чужині (у Лондоні). Поетизуючи рутину й буденність, Досько натякає, що батьківщина – це місце повторюваності щоденних практик, що викликають почуття безпеки й комфорту, а ретельна боротьба з міськими нечистотами є, часом, найвищою формою патріотизму.
Автор ніжно й тонко описує реалії сучасного Мінська. Лондон постає як нарізаний слайдами і змішаний із внутрішніми переживаннями туристичний путівник.

Коли: 26 березня, 19:00
Де: Львів, вул. Леся Курбаса, 3, Львівський академічний театр імені Леся Курбаса
Скільки: безплатно

Київ

Киян запрошують на безплатний майстер-клас по їзді на велосипеді.
Навчання, яке проходитиме близько двох годин у рамках київського кінофестивалю DocudaysUA, розділять на дві частини: теоретичну і практичну. Професіонали допоможуть порадами всім охочим навчитися безпечно пересуватися велосипедом Києвом.

Коли: 25 березня, 12:00
Де: Київ, сквер Шота Руставелі, біля Будинку Кіно.
Скільки: безплатно

Чудова підземна прогулянка старовинній дренажно-штольній системі «Нікольська». Це екскурсія підземеллю, яка являє собою дворівневу систему підземних ходів загальною довгою три кілометри.
В учасників екскурсії буде унікальна можливість пройтися лабіринтами дренажно-штольної системи й насолодиться її живописними видами.

Коли: 25 березня, 13:00
Де: Київ, станція метро «Дніпро»
Скільки: 200 грн

Відбудеться грандіозна спортивна подія – головні національні змагання спорту на пілоні Ukrainian Pole Sport Championships Open 2017. На заході зберуться кращі спортсмени з різних регіонів України. Вони будуть боротися за звання чемпіона і право представляти Україну на світовому чемпіонаті, який пройде в червні 2017 в Нідерландах.

Коли: 26 березня, з 11:00
Де: Київ, проспект Космонавта Комарова, 1, Центр Культури й Мистецтв НАУ
Скільки: 200-300 грн

Акцент у репертуарі фесту традиційно робиться на стрічках, у яких піднімається тема прав людини. Форум позиціонується як некомерційний і аполітичний.
Docudays проходить щорічно в останній тиждень березня з 2005 року.
На вестивалі покажуть 94 фільми з 47 країн.

Коли: 24 березня й до кінця місяця.
Де: Київ, кінотеатри «Київ», «Кінопанорама» й «Будинок кіно».
Скільки: 20-40 грн за фільм

Цими вихідними відбудеться відкриття сезону Кураж Базар 2017. Як завжди, гостей чекають близько чотирьохсот продавців старого й нового, якісний стрітфуд, море активностей для дітей і дорослих і, звичайно, нестримні веселощі.

Коли: 25-26 березня, з 11:00
Де: Київ, вул Біломорська 1, артзавод «Платформа»
Скільки: від 50 грн

Одеса

Вогонь – це найкрасивіша й найнебезпечніша з усіх стихій. Ще з давніх часів люди намагалися приручити вогонь, а деякі досі йому поклоняються. На нашому шоу ви дізнаєтеся, на що здатні язики полум’я, як і чому виникає вогонь і навіть зможете доторкнутися до нього, без шкоди для себе. Вас чекає апельсиновий феєрверк, вогняна веселка й найефектніше полум’яне торнадо!

Коли: 25-26 березня, 13:00
Де: Одеса, проспект Шевченка, 4Е, Музей Цікавої Науки
Скільки: 60 грн

Музей Цікавої Науки продовжує традицію вечірніх проєктів для дорослих. У нічному Музеї відбудеться «LIFE SHOW», перша ніч цього року, яка не залишить байдужим нікого. Тема нинішньої «ночі» – біологія. Відкриє «LIFE SHOW» презентація нового унікального експоната «Анатомічне дзеркало». Після цього відразу в декількох залах пройдуть унікальні майстер-класи та наукові шоу, які працюватимуть цього вечора в режимі non-stop.

Коли: 25 березня, 20:00
Де: Одеса, проспект Шевченка, 4Е, Музей Цікавої Науки
Скільки: 150 грн

Хороша книга – велика удача для читача. А гарна дитяча книга, яка захоплює підлітків у світ того, що відбувається на сторінках, – на вагу золота. 26 березня ми презентуємо дитячу пригодницьку книгу Олени Мордовіної «Привид із Лук’янівки», написану для дітей віком 8-12 років. Це історія про пригоди школярів в одному великому місті, почасти вона присвячена темі захисту архітектурних пам’яток. Повість отримала нагороду Корнійчуковського фестивалю у 2014 році й обов’язково захопить юних читачів у вир подій книги.

Коли: 26 березня, 19:00
Де: Одеса, вул.Успенська, 44, Термінал 42
Скільки: безплатно

Автор збірки: Віта Панащук

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.