Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Рецепт різдвяного настрою

Оновлено

Щороку в різдвяний ранок діти знаходили на сходинках свого будинку листи, у яких розповідалися дивовижні історії. Різдвяний Дід пише про своє життя, про те як йому допомагають ельфи, гноми, як заважають гобліни які крадуть подарунки. Улюблений герой оповідача неповороткий і забавний північний ведмедик. У чарівному світі Різдвяний Дід включає, як гірлянду, північне сяйво. Щоб діткам було легше уявити все це, автор прикладає в лист малюнки, оздоблені кольоровим снігом.

Джон Толкін (так, той самий) 23 роки поспіль (1920-1943 р.) напередодні Різдва писав для дітей, племінників Різдвяні казкові листи. У самому листі були власноруч їм намальовані марки, штемпеля й малюнки.

Для мене ця книга виявилася справжньою новорічною знахідкою. Тому що з кожним роком усе менше друзів люблять новий рік, і з кожним роком я все більше переконуюся, що атмосфера залежить тільки від нас, і ніхто інший не влаштує нам новорічний настрій. Не варто чекати листів від Діда морозу. Та й немає необхідності, Толкін уже все написав!

Книгу можна послухати тут.

 

illustrations: apilgriminnarnia.com

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.