Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Головні події тижня

Оновлено

Уявіть, як сильно змінилося б наше життя, якби в нашому словнику не було б слів «купити» або «вкрасти». Але зовсім недавно вчені зіткнулися з таким випадком на практиці. В одному невеликому поселенні в Малайзіївиявили мову, яка не була відома раніше – джедек. Населення плем «я займається полюванням і збиранням, вони ніколи не зустрічалися з такими поняттями як» злочинність «, відповідно слова» закон «або» суд «їм зовсім не потрібні. Зате в людей багато синонімів до дієслів, щоби помінятися або поділитися. До речі, гендерна рівність так на набагато вищому рівні, ніж у розвинених західних країнах.

І саме на цьому тижні вирішувалося питання, Як же саме полетить людина в Космос, рятуючись від земних катастроф-відповідь: під» Space Oddity «Боуї. SpaceX Ілона Маска запустила носій Falcon Heavy.  Ракета така потужна, що може вивозити вантажі на Місяць або на Марс тоннами. І першим пасажиром став червоний електромобіль Tesla Roadster з манекеном у скафандрі всередині. Під час польоту в автомобілі грала відома пісня Девіда.

6,5 мільйонів людей з усього світу випали на 9 днів у нестримні веселощі. Здогадалися в чому справа? У Ріо-Де-Жанейро почався карнавал! У феєричній дії задіяно величезну кількість людей, враховуючи, що населення міста 6,3 мільйона. Порадіємо ж за них, хоча іноді гуляння призводить до проблем. Економіка від цього м’яко сказати страждає.

Photo: NewWest Media

Але святкування не затемнює церемонію відкриття зимової Олімпіади-2018. XXIII Зимові Олімпійські ігрипроходять з 9 по 25 лютого 2018 року в місті Пхенчхані, Республіка Корея. Церемонія відзначилася технологічністю сцен. Організатори використовували технології доповненої реальності та 5G.

Сподобалися наші новини? Або ви читаєте тільки NYTimes? Ну так, ми розуміємо, у них навіть новини інтерактивні. Газета The New York Times вперше додала доповнену реальність в один зі своїх матеріалів. За допомогою програми NYTimes можна відразу після прочитання тексту подивитися на вендінговий автомат із продажу паперової версії видання.

 

 

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.