Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний лютий 2018

Оновлено

Дайджест найкрутіших можливостей цього місяця. Не пропустіть свій шанс!

Міжнародна Конференція зі СНІДу – наймасштабніша подія у сфері боротьби з епідемією ВІЛ у світі. Раз на два роки в одній точці світу збираються понад 15 000 учасниця, серед яких вчені, правозахисниці і небайдужі до проблеми ВІЛ / СНІДу активістка. У 2018 році подія відбудеться в Амстердамі 23-27 липня. У тебе є унікальна можливість взяти участь в цій грандіозній події.

Для цього потрібно подати заявку на стипендію й написати абстракт. Водробнее, як це зробити мужно дізнатися у нас на сайті в окремому розділі.

Дедлайн: 5 лютого

SCHOLARSHIP IN SLOVAKIA – благодійний стипендіальний проєкт, спрямований на українських студентів, які бажають отримати освіту в Словаччині. У 2018 році відбудеться 4-й набір на програму. Починаючи з 2015-го, отримати нашу стипендію зуміли 14 студентів з усієї України.
Стипендія покриває в повному розмірі оплату за навчання в найбільших університетах Словаччини (перелік програм нижче), а також місячну стипендію протягом усього періоду досліджень:

• International Finance – University of Economics in Bratislava
• Faculty of Mathematics, Physics and Informatics – Comenius University in Bratislava
• Faculty of Medicine – Comenius University in Bratislava
• Faculty of Architecture – Slovak Technical University
• Faculty of Civil Engineering – Slovak Technical University. 

ЮНЕСКО запрошує зацікавлених кандидатів подати заявки на проходження стажування. Щороку організація запрошує на роботу стажистів у різні підрозділи. Тривалість стажувань становить зазвичай 1-4 місяці.

Вимоги до кандидатів:

  • Студент/студентка останніх курсів бакалаврату, магістратури або аспірантури у сфері, близькій із діяльністю ЮНЕСКО (освіта, культура, науки, – список досить великий) або організаційною діяльністю (право, управління персоналом та ін.).
  • Гарне знання англійської мови (в тому числі, письмової). Володіння будь-якою іншою мовою вітається.

Дедлайни: різні

Приймаються заявки на участь у конкурсі Wor ld Habitat Awards 2017-2018. Конкурс присвячений інноваційним і стійким рішенням поточних житлових питань у всьому світі.  Організатором конкурсу є Фонд будівництва та соціального житла.

Щороку двоє переможців отримують 10 000 £. Приз можуть отримати автори проєктів, які забезпечують практичні та інноваційні рішення житлових потреб і проблем. Нагороди вручаються на заході UN-Habitat.

Дедлайн: 1 березня 2018

Міжнародна програма стажування із захисту клімату і фонд Олександра фон Гумбольдта дозволяє потенційним лідерам у науці зайнятися дослідженнями у сфері захисту клімату протягом одного року в Німеччині. Щорічно 20 осіб можуть брати участь у програмі, яку фінансує міністерство Німеччини з охорони навколишнього середовища, охорони природи та ядерної безпеки.

Усі учасники програми зможуть провести рік у Німеччині, працювати над дослідницьким проєктом, який зможуть обрати самостійно у сфері захисту клімату та збереження кліматичних ресурсів. Кандидат сам може вибрати установу для дослідницької роботи.

Дедлайн: 1 березня 2018

Курс максимально наближений до науково-дослідної діяльності магістранта й націлений на допомогу в написанні магістерської дисертації.

Курс «Філософія й методологія науки» присвячений актуальним проблемам філософії науки на основі проведення наукового дослідження. У курсі представлений варіант формування універсальних компетенцій на основі об’єднання ключових проблем філософії науки з практикою здійснення наукового дослідження в галузі соціальних і гуманітарних наук, природничих наук і технічних наук.

Початок курсу: 18 лютого 2018 року

Прийнявши рішення працювати в ООН як стажист ви робите свій внесок у роботу ООН із захисту прав людини, миру й розвитку.

Волонтерам доведеться справлятися із завданнями різного роду й кандидати повинні бути готові до роботи в різних місцях і повинні вміти швидко пристосовуватися до життя в різних умовах і працювати за різних обставин. Учасники не можуть вибирати собі роботу (робота визначається потребами організації, а не особистими уподобаннями працівників); і кінцеве місце роботи учасника буде відомо тільки після того, як кандидата прийняли на роботу й після його прибуття на роботу.

Переважна кількість програм розрахована на роботу волонтера в період до 12 місяців. Всі волонтери при проходженні стажування підписують поновлюваний контракт на період від 6 до 12 місяців.

Дедлайн: цілий рік

Потрібні волонтери для роботи в школах в різних містах Данії. Кожен волонтер матиме наставника й контактну людину, до якої можна звернутися за допомогою.

Вимоги до кандидатів:

  • подавати заявку можуть творчі особистості, які не бояться виступати перед аудиторією, які бажають розвивати заходи та покращувати співпрацю між іноземними студентами та студентами з Данії;
  • волонтер повинен бути повнолітнім, відкритим і готовим працювати за власною ініціативою і спільно з персоналом проєкту;
  • необхідно добре володіти англійською мовою (вміти писати й читати);
  • волонтер повинен бути готовий працювати у вихідні і вечорами, і жити серед молоді.

Курс – розповідь про видатні винаходи і відкриття – сифон, тепловий двигун, математичний аналіз, квантову механіку. Винаходи і відкриття ці будуть дуже різними. Але все їх об’єднує те, що вони зробили величезний вплив на розвиток людства. З одного боку, історія людства – це історія воєн, революцій і переворотів. Але з іншого боку, – це зовсім інша історія, історія розвитку науки, інженерії і взагалі інтелектуальний розвиток людства (яке включає в себе, до речі, і культурний розвиток – релігія, література, живопис, музика, театр). І видається, що ця – «друга історія» – справила й більший, і більш позитивний вплив на людство. Ось цій другій історії людства і присвячений наш курс.

Початок курсу: 12 лютого 2018 року

The Munk School of Global Affairs пропонує фахівцям, випускникам або просто тим, хто кілька років працював журналістом, узяти участь у програмі Fellowship in Global Journalism. Учасники навчатимуться в Торонто, Канада, з вересня 2018 по квітень 2019 і отримають настанови від кращих журналістів світу.

Дедлайн: 26 лютого 2018 року

Дослідницьку програма розроблена для того, щоби заохочувати молодих вчених, які вивчають соціальні науки й дисципліни, а також щоби проводити теоретичні, емпіричні та прикладні дослідження, дискусії та вирішувати спірні питання. Програма пропонує річну стипендію на дослідження.

Дедлайн: 9 лютого 2018 року

щорічний конкурс есе, який дозволяє молодим людям з усього світу продемонструвати своє креативне бачення на вирішення питань, пов’язаних із просуванням культури миру та сталого розвитку.

Також одна з цілей конкурсу – надихнути суспільство вчитися в молоді, а також подумати над тим, як кожен із нас може змінити світ.

Тема есе цього року – «The Change I Want to Make».

Яку б одну річ ви змінили, щоби зробити краще вашу школу, робоче місце, співтовариство, країну або весь світ? Як можна досягти цих змін?

Хто може брати участь?

Молоді люди до 25 років. Учасники будуть розділені на дві категорії: «Діти» (до 14 років) і «Молодь» (від 15 до 25 років).

Приз:

1 місце-сертифікат, грошова винагорода в розмірі 100,000 ієн (приблизно $ 880 станом на Січень 2018) і подарунок (1 учасник).

2 місце-сертифікат, грошова винагорода в розмірі 50,000 ієн (приблизно $ 440 станом на Січень 2018) і подарунок (2 учасники).

3 місце – сертифікат та подарунок (5 учасників).

Почесні призи: сертифікати та подарунки (25 учасників).

Головні переможці будуть запрошені на церемонію нагородження, яка відбудеться 23 листопада 2018 року в Токіо, Японія.

Дедлайн: ще зовсім не скоро! У червні, але над темою слід уже думати)

Перший тур пройде онлайн (22 лютого). Завдання будуть у формі тестів із варіантами відповідей, на рішення буде 60 хвилин.

Переможці першого туру (40-50 осіб) будуть запрошені на фінальний тур, який відбудеться 2 березня в Київській школі економіки (учасникам з інших міст буде компенсована вартість проїзду). Переможці другого туру будуть оголошені в той же день під час Дня відкритих дверей.

До участі запрошуються студенти університетів та випускники 2016-17 рр. Змагання буде цікаво студентам економічних, фінансових, математичних та інженерних напрямів навчання.

Дедлайн: 22 лютого 2018 року

Можливість спробувати себе в організації масштабного міжнародного івенту, зав’язати знайомства з найвідомішими документалістами Європи, Америки та України, отримати практику іноземної мови в спілкуванні з іноземними учасниками фестивалю, отримати запрошення на закриті вечірки фестивалю, працювати в дружній і професійній команді. По закінченню заходу кожному волонтеру видається сертифікат, що підтверджує участь у фестивалі.

Дедлайн: 9 березня 2018 року

Illustration: Yukai Du

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.