Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

У Києві не нудно!

Оновлено

Пора тусуватися на вихідних. Від нас добірка івентів .

Найтепліший вечір музики у твоєму житті. Яскраві виступи талановитих молодих музикантів, друзі, вино, вкусняшки і справжнісіньке тепло сердець чекають тебе!

Ціна квитка-50 грн (це тільки витрати на оренду приміщення + покупку частувань для вас)

ЩОБ КУПИТИ КВИТОК пиши facebook.com/nyutka.nekrasova.7

У вартість входить:
– концерт
– вкусняшки + напої (вино й соки)
– кілька знімків від нашого класного фотографа…

КВИТОК МОЖНА КУПИТИ ДО 11.05 23:59. На вході квитки продаватися не будуть, так як кількість місць обмежена + ми заздалегідь будемо вважати потрібну кількість продуктів. Сподіваємося на розуміння!

Коли: 12 травня о 18:30

ДеШООМ

Шанувальникам театру надається унікальна можливість побувати за лаштунками Національної опери в самий розпал підготовки до вистави. Можна потрапити в службові приміщення й походити по заплутаних коридорах, заглядаючи в кожен закуток. Екскурсанти поринуть у реальну атмосферу театрально-оперної суєти.

Коли: 13 травня, о 17:20

де: збір перед пам’ятником Лисенка біля Опери вул Володимирська, 50

Для любителів відпочити разом зі своїми чотирилапими друзями в G13 пройде фестиваль, де можна познайомитися з новими цікавими людьми, узяти участь у конкурсах, зробити селфі в спеціальних фотозонах і дізнатися багато цікавого про догляд за собаками.

Коли: 12 травня, о 12:00

Де: Арт-майданчик G13

Фільм-виставка про життєвий шлях геніального французького живописця – Клода Моне. Стрічка покаже глядачам художника з його власних слів, адже для її створення були використані листи, щоденники та інші особисті записи імпресіоніста. Фільм демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Коли: 13 травня, о 15:00

Де: кінотеатр Київ

Цього року традиційний Kyiv Flower Market пройде в найсвітліше, тепле й сімейне свято – День Матері. Усі свіжі, красиві і яскраві квіти зберуться в одному місці, щоби ви змогли подарувати своїй мамі весняне тепло і фарби всього світу.

Коли: 13 травня, о 10:00

Де: Велика Васильківська, 100

Місто без автомобілів, де престижним видом індивідуального транспорту є велосипед. Це звучить як скандинавська утопія XXI століття, проте мова йде про Київ та інші міста Російської імперії кінця XIX століття.

У 1890-х різко збільшилася кількість продажів велосипедів, двоколісна їзда стала популярною і велоентузіасти почали об’єднуватися в аматорські товариства. Виставка знайомить із культурою дозвілля тогочасних київських Еліт, досвідом їзди на велосипеді в доавтомобільну епоху та внеском перших велолюбителів у розвиток суспільства.

Коли: 7-29 травня.

Де: Національний музей історії України

Illustration: Ryo Takemasa

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.