Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Чим зайнятися на вихідних у Києві?

Оновлено

Дайджест святкових заходів!

Цей маркет для екстремалів , які хочуть схопити щось новорічне і дивовижне в останній момент. Більше не треба бігати в пошуках подарунків по всьому місту, тому що тут є все!

Коли: з 29 до 30 грудня

Де: Десятинна, 12

Готові побачити роботи всесвітньо визнаних авангардистів? В одному просторі зібрані роботи Богомазова, Єрмілова, Екстер, Бурлюка, Петрицького, Косарєва й Родченка. У сусідньому залі Front Pictures «оживили» яскраві шедеври світового авангарду в аудіовізуальній інсталяції. А у внутрішньому дворі M17 можна влаштувати справжні пошуки четвертого виміру-художник Роман Чизенко створив мурал «Карта українського авангарду».

Коли: до 4 лютого 2018 року

ДеM17 Contemporary Art Center

Ми продовжуємо показувати в благодійному магазині «Ласка» світові картини в супроводі Ігоря Зайцева і Романа Волосевича. На цей раз дивимося фільм під назвою « Щасливого Різдва».

В переддень Різдва 1914 року четверо людей пережили дещо незабутнє. Шотландський священик , французький лейтенант , німецька тенор і його кохана виявилися в самому серце спонтанного братерства, що виникло між траншеями німців , англійців і французів.

Коли: 30 грудня о 17:00

ДеLaska Charity Store

остання творча п’ятниця 2018 року! будетвесело, драйвово і круто! Вхід50 грн. (50 % піде на благодійність)

Коли: 28 грудня о 19:00

ДеLaska Charity Store

Шість величезних квадратних картин – на білій цегляній стіні на сходовій клітці будівлі. Кожна з картин ілюструє досвід того чи іншого непридуманого сновидіння. Описи сновидінь або, точніше, того, що сестри Фельдман зуміли згадати, прокинувшись, будуть супроводжувати їх живопис.

Коли: з 22 грудня до 5 січня

ДеIZONE

Нова програма «100 фільмів за 100 хвилин 2018» – твоє кіно! Сто екстремально коротких фільмів з усіх куточків планети. Сто зав’язок, сто результатів, мінімум сто головних героїв, один квиток!

Коли: 15 грудня о 21:00

Де: Кінотеатр «Жовтень»

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.