Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний лютий

Оновлено

10 найкрутіших можливостей місяця .

Організована International Connector (IC), програма Young Innovators об’єднує молоді творчі уми для спільного пошуку вирішення проблем світового масштабу.

Дедлайн: 31 Січня

Ви можете відправити на конкурс до трьох творів на будь-яку тему й у будь-якій техніці. Журі попросить обраних авторів представити оригінали робіт і вибере близько 70 художників для виставки у Відні до кінця квітня 2019. А трійка кращий отримає грошові призи.

Дедлайн: 31 Січня

Від учасників конкурсу чекають есе англійською про те, як краще підійти до вирішення нерівності в XXI столітті. Найкраща робота буде опублікована в журналі Finance & Development на 6 мовах, і її прочитають найвпливовіші люди.

Дедлайн: 31 Січня

Мета програми – допомогти вам і вашій команді створити стартап, який сприятиме досягненню Цілей сталого розвитку. Перша частина навчання пройде в онлайн-режимі, потім запланована двотижнева поїздка в Осло (організатори повністю покривають вартість подорожі). Програма пропонує знання та інструменти, спрямовані на інновацію, креативність та лідерство.

Дедлайн: 11 лютого

Фулбрайт – неймовірно престижна програма, але при цьому конкурс складає всього 15-20 чоловік на місце. Можна отримати гранти на навчання, проведення наукових досліджень, стажування, а також читання лекцій у будь-якому університеті, бібліотеці або архіві США.

Подача заявок із 4 лютого до 16 травня

Невеликий курс на платформі Alison, на якому вас навчать планувати свій кар’єрний шлях. Навчання триває всього пару годин, за які ви дізнаєтеся:

  • Як вибрати правильну роботу – посаду, яка вам сподобається;
  • Чому баланс між роботою і відпочинком важливий, як його дотримуватися;
  • Як вести переговори по роботі, поводитися з зарплатою і вибудовувати відносини з іншими людьми.

Дедлайн: весь час

Можливість стати молодою радницею у феміністичній організації. Хороший привід почати кар’єру у сфері гендеру.

Дедлайн: 18 лютого

Французька компанія Verallia запрошує взяти участь у конкурсі на кращий дизайн скляної упаковки. Це можливість заробити 365 $ і побачити продукцію у ваших упаковках на прилавках магазинів. Фінал конкурсу відбудеться в Парижі в червні 2019.

Дедлайн: 18 лютого

Добре знаєш англійську й можеш пояснюватися французькою, цікавишся питаннями міграції й дуже хочеш екзотики? Тоді це твоя можливість. ООН шукає інтерна, без досвіду, але із сильною мотивацією для роботи на Мадагаскарі.

Дедлайн: 5 лютого

Учасникам конкурсу потрібно уявити, якою вони бачать Європу у 2050 році, і передати свої ідеї через есе і відеоролик. 5 переможців отримають по 500 баксів і поїдуть на міжнародний семінар за рахунок організаторів.

Дедлайн: 28 Лютого

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.