Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Вихідні в Києві: 7 подій

Оновлено

Лекції, воркшопи, кіно й концерти !

Захід не вихідного дня, але дуууже цікавий! Лекція від дослідників історії архітектури. Курс розповідає про трансформацію самого цікавого району Києва протягом XX століття. Від архітектури заводів до інтер’єрів шкіл і побуту робітників.

Коли: 31 січня о 19:30

ДеIZONE

Художник Ірина Вале покаже техніки створення колажу, а режисер Андрій Бояр розповість про свої проєкти, де використовував колажний метод.

На воркшопі ви дізнаєтеся:
– чим відрізняється колаж від аплікації
– у чому різниця створення паперового й цифрового колажу
– три техніки створення колажу

Зробите кілька колажів і зрозумієте, що робити колажі – це просто і весело.

Коли: 27 січня о 13:00

Де: IZONE

Легко бути феміністкою, коли ти в колі своїх подруг, і ви розумієте один одного, ви на «одній хвилі». Але як бути феміністкою кожен день? Це питання не має правильної відповіді, але ми можемо про нього поговорити, поділитися власними підходами, обмінюватися досвідом, а ще сумнівами й занепокоєнням.
Коли: 26 січня о 12:00

Глядачі побачать анімаційні фільми на абсолютно різні тематики.

Коли: 26-27 січня

Де: кінотеатр Жовтень

Художники-авангардисти експериментували з модою, стираючи відмінності між прикладним і витонченим мистецтвом. Дизайнери приймали нові виразні засоби зі світу арту. Революційні ідеї авангарду впливали на всі сфери життя.

Коли: 27 січня о 15:00

ДеM17 Contemporary Art Center

Документальний фільм присвячений природі творчості. Питання, яке стоїть у назві картини, схвилював режисера Германа Васке і він довгі 30 років колесив по всій планеті, щоби поговорити на цю тему з ключовими фігурами нашої епохи. Крім музикантів, художників і кінодіячів, він ставив це питання вченим, філософам і політикам. Співрозмовниками Васке стали такі люди як: Девід Боуї, Джим Джармуш, Стівен Хокінг, Умберто Еко, Девід Лінч, Дем’єн Херст, Бьорк, Марина Абрамович, Далай-лама, Квентін Тарантіно, Нік Кейв, славою Жижек і багато інших.

Коли: 27 січня о 19:00

ДеPolotno

Ця група знає , що в Києві недостатньо зіграти на біс три пісні . Саме тому вони повертаються , щоб зіграти на біс повноцінний концерт. Группа СПБЧ зіграє додатковий концерт в Київському Caribbean Club і наслюбов’юізапальними танцями.

Коли: 26 січня о 19:00

ДеCaribbean Club

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.