Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активний Березень

Оновлено

Весна на порозі, а значить, і нові яскраві події!

Ukraine Global Scholars

Ukraine Global Scholars – це благодійна програма, що допомагає талановитим українським учням та ученицям вступити в топові начальні заклади США. Кожний український школяр чи школярка, який/яка зараз навчається у 8-11 класах школи, володіє англійською мовою, не має змогу покрити вартість консультантів із закордонної освіти, мріє про топовий навчальний заклад та воліє повернутися в Україну після навчання та п’ятирічного досвіду за кордоном, має спробувати свої сили!

Коли: до 31 березня

 

Docudays UA

Docudays UA шукає активних людей, готових спробувати себе в організації єдиного в Україні кінофестивалю документального кіно про права людини.
Для того, щоби стати волонтером фестивалю, слід заповнити аплікаційну форму онлайн.

Коли: 8 днів – із 22 до 29 березня 2019 року включно
Де: одразу на кількох локаціях Києва

 

11 кроків до майбутнього

Міністерство молоді та спорту України стає Міністерством майбутнього й запрошує активну молодь на зустрічі з успішними та цікавими українцями, що розкажуть про навички людини 21-го сторіччя, які необхідно опанувати вже сьогодні.
5 березня про 18:00 рік. відбудеться шоста з 11-ти запланованих зустрічей. Наш гість – Taras Topolia, музикант, лідер гурту «Антитіла», волонтер, амбасадор проєкту U-Report.
Участь у події є безплатною за попередньою реєстрацією.
Реєстрація триває до 04 березня (включно). Кількість місць обмежена.

Коли: 5 березня про 18:00 рік
Де: вул. Еспланадна, 42, 2-й поверх

 

Марш Жінок

Марш жінок це поштовх до зміни патріархального суспільства, акція проти ультраправого, домашнього, сексуального, економічного та психологічного насильства.

Коли: 8 березня 2019
Де: Київ

 

А ще…

Цікаві місця Києва й не тільки можна знайти на нашій інтерактивній карті. Ну а якщо раптом потрібна буде підтримка або допомога, наші консультанти завжди на зв’язку!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.