Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Сто разів побачити, жодного разу не спробувати

Оновлено

Сьогодні досвідом вживання наркотиків навряд чи когось здивуєш-доступ до заборонених речовин не так уже й заборонений. Але чи варто піддаватися спокусам?

Список наркотичних речовин вражає різноманітністю, і кожне готує свій певний ефект, несхожий на інші. Так що ж таїть у собі стан наркотичного сп’яніння? Забуття, кайф, релакс, галюцинації? Або може депресію, пригнічення, розгубленість?

Щоб дізнатися, побачити, і навіть відчути, який це стан, зовсім не обов’язково шукати номери наркодилерів-талановита зйомка, спеціальні відео і звукові ефекти, продуманий сценарій – за допомогою цих інструментів режисери можуть занурити вас у світ незвіданих відчуттів на пару годин, і все це-без шкоди здоров’ю і звикання! Спробуємо?

Сьогодні для вас добірка кращих фільмів про наркотики.

Аптечний Ковбой / Drugstore Cowboy, 1989

Вживаючи наркотики, Боб не тільки отримує кайф – для нього це спосіб втекти від нестерпної реальності. У гонитві за новою дозою, Боб і його друзі тікають від поліції, порушують закон, але все це для них – не більше, ніж розвага. Серйозно компанія ставиться тільки до прикмет – є навіть цілий звід правил про капелюхах, собаках, дзеркалах, які не можна порушувати. Але одного разу трапляється непоправне, і хто знає, чи в прикметах справа.

Щоденник баскетболіста / the Basketball Diaries, 1995

Це реальна історія про шістнадцятирічного підлітка Джима Керролла. Він пише хороші вірші, вчиться в церковному коледжі й захоплюється баскетболом, а події свого життя описує в щоденнику. Але одного разу в його житті з’являється героїн. Тепер захоплення відходять на задній план, а життя ділиться на періоди від дози до дози. Чи може Джим позбутися залежності, чи залишиться вмирати з такими ж друзями на вулиці?

Кокаїн / Blow, 2001

У гонитві за ризиком і адреналіном, і звичайно – грошима й нестримними вечірками, Джордж Янг стає першим американцем, що імпортує кокаїн у великих обсягах. Він підсаджує на кокаїн найвідоміших людей Америки, обводить навколо пальця ФБР і купається в розкоші. Здавалося б, ось вона – американська мрія, про яку інші можуть тільки мріяти. Але в чому тоді заковика цієї історії?

Альфа Дог / Alpha Dog, 2005

Молодий наркоторговець Джонні Трулав і його банда звикли до розваг, як і багато підлітків, які виросли в елітних районах Лос Анджелеса. Але одного разу їх забави заходять занадто далеко-розбірки з боржником Джонні переходять у викрадення людини, а пізніше справа доходить і до вбивства. Хлопці зайшли занадто далеко й тепер їм доведеться розплачуватися вже за власними рахунками.

Трафік / Traffic, 2000

Фільм дає можливість подивитися на нелегальний обіг наркотиків очима різних його учасників: наркомана, політика, торговця й поліцейського. Сюжетні лінії перетинаються, а напружений сюжет дозволяє насправді вжитися в шкуру кожного з героїв. Фільм удостоєний 4 премій «Оскар» і, безумовно, заслуговує на увагу.

Підбирай кінострічку для себе й не забувай поділитися враженнями! І адже головне-перегляд фільмів абсолютно законний і безпечний. Але якщо раптом захочеш засудити щось секретне або навіть анонімне – наші рівні консультанти готові вислухати або запропонувати допомогу.

PS – ми не пропагуємо вживання та розповсюдження наркотиків і закликаємо до здорового способу життя!

Авторка: Анастасія Гречкіна

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.