Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Let’s make your English great again

Оновлено

Мова, яку ми чуємо часом частіше, ніж рідна, адже вона скрізь: музика, ігри, серіали, проєкти, освіта. Англійська! Усе ще відчуваєш себе невпевнено speaking English? Keep calm baby, трошки бажання, зусиль і часу, і ти заговориш по англійськи як справжній great британець.

Мова твоїх девайсів

Цей крок може здатися незначним, але якщо задуматися: величезний відсоток свого часу кожен день ти проводиш у телефоні / планшеті / комп’ютері. Чому б не зробити з цього додаткову користь?

Нотатки і списки справ

Коли записуєш час зустрічі з друзями, домашку, ідеї, важливу інфу, спробуй робити це англійською. Так ти запам’ятаєш слова, які тобі насправді знадобляться, і зайвий раз будеш їх використовувати.

Google англійською

Якщо вводити пошукової запит англійською, можна вбити 2 зайця відразу: результати теж буде англійською, а значить, ти попрактикуешься зайвий раз, а ще – в англомовному Інтернеті результатів може бути більше, ніж у російськомовному. Перевіряй:)

YouTube / фільми англійською

Просто дивитися відео англійською не достатньо для того, щоби розвивалося твоє володіння мовою. По-перше, озвучка повинна бути тільки оригінальна-англійська, так буде задіяна твоя аудиальная пам’ять. Субтитри – теж англійські! Якщо перед тобою буде російський текст, ти відключишся від аудіодоріжки й у перегляді не буде ніякого сенсу. Зустрічаєш незнайоме слово – гуглі, і все буде all right.

Музика й тексти пісень

Адже у твоєму плейлисті дуже багато зарубіжних виконавців, а чи замислювався(-а) ти, про що вони співають? Заглянувши в переклади пісень можна відкрити знайомі композиції зовсім з іншого боку і знайти в них новий сенс, а значить – полюбити ще більше. А ще в піснях зустрічаються вирази «живої мови», тобто такого, на якому говорять справжні носії.

Листування і спілкування

Коли в розмові з друзями проскакують англійські слівця, це не тільки звучить fancy, але і відмінно допомагає запам’ятовую нових слів. Присвяти півгодинки вивченню англійського сленгу, а потім блешні в компанії новою фразочкою. А може, і з нами потім поділишся?

До речі, якщо хочеш опублікувати свою статтю / інтерв’ю / добірку фільмів / рад на сайті Teenergizer, пиши Насті – вона займається сайтом і допоможе тобі на цьому шляху :)

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.