Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Рівний – рівному

Оновлено

Бувало, коли дорослий намагався тебе підтримати, ти відчувати, що тебе насправді не розуміють, а тільки роблять вигляд?

Бувало, що тобі давали «рада», який обмежувався «твої проблеми-несерйозні», «виростеш – зрозумієш, що таке справжні труднощі», «ось мене у твоєму віці турбувала тільки навчання»?

Звичайно, і дорослі бувають різні, але часто їм навіть у силу віку складно згадати, як це – бути підлітком. Згадати, як це, коли тебе ображають у класі, і що «не звертати уваги» не виходить. Згадати, що вчитель реально може завалити весь клас, а не «мене цікавлять тільки твої оцінки». Та і взагалі: на одних оцінках життя не обмежується.

Саме тому головний принцип нашої роботи в Teenergizer – «рівний рівному». Що це означає?

Усі консультанти, які допомагають тобі на нашому сайті, яким ти довіряєш свої проблеми, – це студенти, які розуміють тебе, як себе. Тільки недавно вони самі закінчили школу і стикалися з такими ж або схожими проблемами, як у тебе. Без непрошених порад, без моралей, без «а ось я» вони підтримають тебе, як рівний підтримує Рівного.

Погодься, коли з тобою говорить такий же підліток, як і ти, це викликає більше довіри й хочеться більше відкритися. Це та сама справжня щирість, емпатія й підтримка!

Ніколи не бійся писати нашим консультантам на сайті, адже по той бік екрану знаходиться така ж людина, як і ти ❤️

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.