Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

5 стереотипів про секс, які створює кіно

Оновлено

Чекліст постільної сцени у кіно:

✔️Зривати один з одного одяг

✔️Разом впасти на велике ліжко

✔️Одночасно отримати оргазм

✔️Ніяких презервативів

Кіно може не тільки руйнувати стереотипи, а й цілком успішно їх створювати. Сцени сексу в кіно часом змушують думати, що сексом займаються люди з «ідеальними» тілами, з ідеальною сумісністю, а пара, яка познайомилася годину тому, може легко отримати оргазм.

Через подібну картинку можуть заганятися і ті, у кого ще не було сексуального досвіду, і ті, у кого він був. Давай сьогодні подивимося, в які помилки можуть вводити сцени сексу в кіно.

Все дуже конвенційно красиво

Тільки красива дорога білизна, тільки тіла, на яких немає ніякого волосся, тільки млосне дихання та крики, які кажуть, що все супер. А на тлі музика, яка доповнює всю цю сцену.

Справжні, не пластмасові люди мають свої особливості: шрами від падіння з великого, волосся від еволюції, труси, які не поєднуються з топом. І це ми ще не говоримо про повітря в піхву, потовиділення, розмазаний макіяж. Про все те, що нам не покажуть у кіно. До речі, ще справжні люди можуть не стогнати під час сексу від слова зовсім (а можуть стогнати) і не будити сусідів. І це не говорить про те, що їм щось не подобається.

Ніхто не користується презервативами

Зазвичай ми бачимо, як пара дивно цілується, зриває один з одного одяг, кидається на велике м’яке ліжко і через 2 секунди у них починається секс із проникненням. У цій дії немає місця контрацепції, тому може здаватися, що якщо в реальному житті зупинитися і подбати про свою безпеку — це зруйнує весь «момент». Насправді момент можуть зруйнувати постійні думки про те, чи здоровий твій партнер і чи не станеться раптом незапланована вагітність. Тим більше хто сказав, що сам процес, коли надягається презерватив, руйнує всю романтику, а не навпаки?

«Правильний секс» — це довгий секс

Здається, майже в кожній комедії чи ситкомі є жарт про тривалість статевого акту. Особливо цим намагаються дорікати хлопцям. Ми чуємо, що п’ять хвилин – це не круто, а ось дві години – це клас. По-перше, безліч опитувань показують, що секс із проникненням у середньому триває близько 7. По-друге, секс – це набагато ширше поняття, ніж час від моменту проникнення до моменту еякуляції. Крім того, все залежить від партнерів та їх переваг: комусь подобається, щоб все пройшло бурхливо і швидко, а хтось надає перевагу повільному сексу, щоб повністю відчути кожен дотик. Загалом, яка «правильна» тривалість сексу вирішувати тільки вам.

Дуже швидке збудження

Разів зо два і готове. Здається, саме стільки триває прелюдія перед проникненням. Спочатку ми хочемо сказати про те, що все, що передує проникненню і прийнято називати «прелюдією» – вже і є секс. Варто відходити від уявлення про те, що якщо не було чоловіка і не було проникнення, це не секс, а петтінг, «закуска» чи щось ще. Якщо ви отримуєте сексуальну насолоду, ви можете називати це сексом.

Якщо повертатися до питання про проникнення, у сексуальних сценах ми бачимо, що зазвичай героям взагалі не потрібно жодного часу перед ним. У реальному житті, щоб секс із проникненням був комфортним та безболісним, зазвичай потрібно більше часу або лубрикант. Хтось збуджується швидше, хтось повільніший — і це окей. Ми всі різні. І не варто думати, що з тобою щось не так, якщо від одного погляду партнера тобі не вдалося збудитися.

Нереалістичність

Так, ми вже сказали, що все нереалістично красиво і нереалістично швидко. Якщо ж говорити про сам процес, дуже часто секс у кіно закінчується синхронним оргазмом: партнери, які зазвичай тільки познайомилися, перед оргазмом швидко дихають, кричать, а потім із задоволенням і одночасно «відкидаються» на ліжко. А якщо так не відбувається — один із партнерів із невдоволенням відвертається від іншого.

По-перше, оргазм — це не завжди обов’язковий герой сексуального контакту. Адже можна просто насолоджуватися самим процесом. По-друге, не всі можуть досягти оргазму через проникнення. І більше — отримати його одночасно, особливо якщо партнер малознайомий. Якщо ти ведеш сексуальне життя і в тебе не було такого сексу, як у кіно, це абсолютно нормально!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.