Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

На яку поведінку партнера варто звернути увагу на початку стосунків?

Red flags — це ті, навіть незначні моменти в поведінці ваших партнерів, які змушують вас задуматися, а чи моя це людина. Проте не завжди ми можемо визначити їх через конкретну поведінку, тому варто звертати увагу на свої почуття та відчуття в тілі. Якщо поведінка вашого партнера викликає сумніви чи занепокоєння, це ознака того, що потрібно щось вирішувати, поки все не зайшло надто далеко.

Усі його/її колишні партнери — «_____» (вставте будь-яке образливе слово)

Звісно, це окей злитися на колишніх партнерів, якщо вони завдали вам болю. Це окей ділитися своїми переживаннями про минулі стосунки з близькою людиною. Але варто бути пильними, якщо при цьому ваш новий партнер при будь-якій нагоді принижує свою колишню пару, розповідає його/її секрети та не згадує взагалі нічого хорошого. Колись ви також можете опинитися на їхньому місці.

Він/вона грубо та неповажливо ставиться до офіціантів та інших працівників сфери послуг

Те, як людина розмовляє з офіціантом або водієм таксі, може дати вам чудову інформацію про її погляди. Запитайте себе, чи хотіли б ви бути поруч з кимось, хто вважає своїм правом бути грубим з незнайомцями. Гарна новина полягає в тому, що цей «ред флег» можна помітити на дуже ранніх етапах ваших стосунків.

Коли партнер гнівається, ви не відчуваєте себе в безпеці

Злитися – це нормально, і якщо ви перебуваєте у стосунках, скоріш за все, будуть моменти, коли ви матимете складні розмови або відчуватимете гнів.  Проте, якщо ваш партнер настільки злиться, що б’є стіну або ламає предмети, це момент, на який варто звернути увагу, оскільки проблеми з керуванням гнівом можуть перерости в насильство.

Ви не можете чи не хочете знайомити партнера/ку із друзями

Хвилюватися перед тим, як представити свого нового партнера іншим людям, це нормально. Проте, якщо думка про те, щоб зібрати всіх разом, викликає у вас бажання заховатися, не варто ігнорувати це. Чому ви уникаєте знайомити його/її з вашими друзями? Відповідь може допомогти вам визначити глибшу проблему. Але це не означає, що проблема саме в партнері. Можливо, справа більше у власній невпевненості та переживаннях.

Надмірний сарказм

«Це був лише жарт» — не чарівні слова, які стирають всі образи. Надмірний сарказм та грубі жарти, які регулярно вказують на ваші «недоліки», можуть говорити про непрямий спосіб «посилення влади у стосунках». Існує велика різниця між парами, які жартують одне над одним у веселій формі, і партнером, чиї жарти змушують вас почуватися погано. Якщо ви говорите своєму партнеру, що його жарти ранять ваші почуття, а його поведінка не змінюється, це точно ред флег.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.