Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Ознаки здорового спілкування перед побаченням

Оновлено

Перевір на скільки твій онлайн-друг чи подруга безпечний співрозмовник/ця. Організація #stop_sexтинг разом із Teenergizer підготувала топ-3 фраз, які свідчать, що людина поважає твої кордони і з нею буде безпечно і весело в переписці.

«Ось посилання на мій профіль в соцмережі, можеш переглянути мої фото»

Він/вона не приховує свою особистість у соцмережах, має активний профіль, фото друзів, можна зрозуміти що це акаунт реальної особи, а не зловмисника.

«Якщо хочеш, можемо перейти до відеодзвінка, щоб познайомитися ближче»

він/вона не боїться звʼязатися, щоб ідентифікувати свою особу, поважає твоє бажання переконатися, що ти спілкуєшся саме з цією людиною, а не зловмисником який ховається за чужим образом.

«Поважаю твій простір і особисті межі, тому не тисну на тебе. Ми можемо залишатися на тому рівні, на якому ти відчуваєш себе комфортно»

Він/вона не тисне на тебе не просить перевести стосунки чи отримати фото або відео компрометуючого тебе характеру.

А якщо хочеш отримати більше інформації та порад щодо безпеки в інтернеті, #stop_sexтинг створили спеціальний чат-бот для підлітків — @StopSextingBot

Тут ти можеш отримати інструкцію, що робити та куди звертатися, якщо тебе шантажують в інтернеті та вимагають контент сексуального характеру. Чат-бот працює на сайті stop-sexting.in.ua у вкладці «Головна» – натискай «Чат-боти», далі — «Перейти», а також його можна знайти в телеграмі @StopSextingBot.

Якщо ти потребуєш психологічної підтримки, звертайся до консультантів на teenergizer.org.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.