Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Літній табір «Все просто» в Казахстані: як підлітки з ВІЛ відкривають для себе нові можливості та знаходять друзів

Сьогодні ми хочемо розповісти про те, як наша команда Teenergizer у Казахстані провела це літо, а саме про табір, який зібрав підлітків, що живуть з ВІЛ.

Підлітки з 4 регіонів країни приїхали цього літа в Алмати до табору «Все просто». Під час зміни 40 підлітків дізналися все про захворювання, як справлятися з викликами стигми та дискримінації і чому важливо приймати ліки. Крім того, вони навчилися справлятися зі складними почуттями, знаходили нових друзів і просто чудово проводили час. Учасники стали впевненішими в собі й краще розуміють специфіку ВІЛ. Цей табір став справжнім святом життя і дружби.

Також табір перетворився на справжню експедицію за скарбами! Кожна команда, під керівництвом свого капітана, стала окремим загоном дослідників. Охоронець часу стежив за тим, щоб ніхто не спізнився на чергову пригоду, а скарбник дбав про скарби – спеціальні «алмази», які команди збирали за успішне виконання завдань. Подорожуючи станціями, підлітки не лише дізнавалися багато нового про здоров’я, але й брали участь у захопливих квестах та спортивних змаганнях.

Ми щиро раді, що підлітки мають таку можливість – не лише дізнатися більше про ВІЛ, але й отримати підтримку, важливі знання та навички, які допоможуть їм справлятися з життєвими викликами. Це був по-справжньому цінний досвід, який вони запам’ятають надовго!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.