Заціни, ми вже 101 856 консультацій провели

Нові партнерства Teenergizer

Teenergizer не стоїть на місці! Ми постійно розвиваємося, щоб краще відповідати на виклики, з якими стикаються підлітки та молодь сьогодні. Віримо, що справжній успіх приходить тоді, коли ми об’єднуємо зусилля з іншими організаціями, які поділяють наші цінності та прагнення. 

Саме тому влітку 2024 року ми приєдналися до кількох важливих коаліцій, що відкриває перед нами нові можливості для співпраці, обміну знаннями та досвідом. Ми прагнемо разом будувати краще майбутнє для кожного!

Червень 2024 року: Входження Teenergizer до Mental Health Action Network

Teenergizer став частиною Mental Health Action Network, створеного британською організацією United for Global Mental Health.

UnitedGMH працює над підвищенням обізнаності, зниженням стигми та посиленням підтримки психічного здоров’я в усьому світі разом із партнерами. 

Саме завдяки цьому нетворку ми почали брати участь у Short-term Action Group. Ми робили особливий акцент  на програмах підтримки психічного здоров’я молоді як ключової групи населення для побудови нашого світу в майбутньому, а також peer to peer допомозі. 

Більше можна прочитати в статті на сайті United Global Mental Health. 

Липень 2024 року: Входження до Mental Health Innovation Network

Teenergizer став членом Mental Health Innovation Network, який керується Centre for Global Mental Health при London School of Hygiene & Tropical Medicine та Департаментом ментального здоров’я і залежностей ВООЗ.

У межах цього нетворку ми ділимося нашою інновацією у сфері підтримки ментального здоровʼя: психологічна підтримка рівний-рівному для молоді в Україні, країнах Східної Європи та Центральної Азії (Казахстан, Киргизстан, Таджикистан).

Ознайомитися з нашим профілем можна на сайті The Mental Health Innovation Network!

Серпень 2024 року: Ми приєдналися до спільноти “Working with LGBTQI+ Children and Families in Humanitarian Emergencies” на платформі Changemakers for Children

Teenergizer став членом глобальної спільноти, де разом з іншими учасниками ми сприяємо співпраці, обміну знаннями та обговорюємо виклики, з якими стикаємось у роботі. Ми також шукаємо рішення для захисту прав ЛГБТКІ+ підлітків та молоді! 

Дякуємо всім нашим партнерам і друзям за постійну підтримку та співпрацю. Саме завдяки спільним зусиллям і бажанню зробити світ кращим, ми можемо досягати таких чудоих результатів. Кожен наш крок вперед – це результат не лише нашої роботи, а й спільної праці з тими, хто підтримує підлітків і молодь!

Попереду – багато нових проєктів і досягнень, і ми раді, що йдемо до них разом із вами!

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.