Заціни, ми вже 79 098 консультацій провели

Чому жінки переглядають гей-порно?

Щороку PornHub, один із найбільших порносайтів у світі, публікує звіт, де аналізує статистику переглядів та вподобань за різними ознаками. Серед усіх глядачів гей-порно — 37% складають жінки. А в порівнянні, жінки на 69% частіше, ніж чоловіки дивляться цей жанр. Чому так відбувається? 

Об’єктивізація жінок 

Багато глядачок говорили про те, що в гетеросексуальних порно-сценах складається враження, що жінка — лише обʼєкт, на неї не звертають достатньо уваги. Фокус залишається на задоволенні чоловіка.

Етика 

Багато жінок також казали, що стрейт-порно «експлуататорське», а в гей-порно частіше видно, що чоловіки, які беруть участь у зйомках — хочуть цього та отримують задоволення.

Цікавість

На думку багатьох опитаних, що полюбляють гей-порно, воно різноманітніше та цікавіше показує взаємодію з чоловіком і  пропонує більше варіантів «ігор».

Порівняння

Спостерігаючи за чоловіками, жінки не відволікаються на те, аби порівнювати себе з порноакторками. 

Естетичне задоволення 

Гетеросексуальні жінки підмічали, що спостерігати за сексом двох привабливих чоловіків — приємно.

Фокус на задоволенні обидвох партнерів

Як було сказано раніше, в гей-порно частіше видно зацікавленість та бажання займатись сексом. Натомість в гетеросексуальних стрічках часто здається, що жінка не отримує задоволення по-справжньому. Варто враховувати ще той факт, що оргазм від проникнення може отримувати лише дуже невеликий відсоток жінок.

Викривлення уявлень про секс

Гетеросексуальне порно часто супроводжується надмірною жорстокістю до жінок. Складається хибне враження, що жінкам подобається грубе поводження під час сексу і вони неодмінно повинні отримувати від цього максимум задоволення.

Чуттєвість 

Гей порно видається глядачкам більш чуттєвим та романтичним, партнери рівноцінні та роблять все для взаємного задоволення.

Негативний досвід 

Жінки, які зазнавали сексуального насилля, визнають гей-порно єдиним форматом еротики, яку вони можуть переглядати без негативних емоцій.

Фокус уваги 

В гетеросексуальному порно часто фокус зосереджений на жіночому тілі, та недостатньо на чоловічому задоволенні. 

Універсальність 

У такому контенті показано безліч способів “ігор” з чоловіками — це щось більш захопливе, більш експериментальне, більш відкрите до перемовин.

Естетика

Чоловіча краса, від якої можна отримати задоволення — це рідкість у стрейт-відео. Що вже казати, якщо у значній частині роликів з цілого чоловіка можна побачити максимум ерегований член.

Отже, жінкам до вподоби гей-порно, тому що воно менш насильницьке, естетичне, цікавіше та чутливіше. І це нормально — дивитись будь-який улюблений жанр, в незалежності від вашої сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності.

Якщо у вас виникають непорозуміння або ви потребуєте емоційної підтримки — звертайтеся в анонімний чат з психологом онлайн на нашому сайті Teenergizer.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.