Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Always condoms in fashion

Оновлено

4 лютого – міжнародний день презерватива, у 39 країнах світу проходить під слоганом «Завжди в моді». Більш того, це перший день із низки показів Ukrainian Fashion Week. Симбіоз цих подій вилився в ліс із барвистих, гігантських презервативів.

Перший день модного тижня відзначений відкриттям незвичайної інсталяції, створеної спільною роботою дизайнера Олексія Залевського та фонду AHF Ukraine.

Презервативи у вигляді кактусів, акваріуми з рибками, клітини з птахами, будиночки з вікнами. Багато з них скидаються на Манхеттенські хмарочоси, деякі витають під стелею. За словами самого автора, кожну деталь інсталяції він пропрацював сам, більшість з об 'єктів зробив власними руками.

У рамках роботи інсталяції співробітники AHF проводили майстер клас із техніки правильного надягання презервативів. Прямо на місці можна було здати тест на наявність ВІЛ інфекції й дізнатися свій статус. Провів вечір не тільки культурно, а й корисно.

Однією інсталяцією робота Олексія Залевського не обмежилася. З нагоди проведення UFW майстер створив колекцію одягу на тему безпечного сексу. В одному зі своїх інтерв’ю він вказав, що костюми в більшості своїй складаються з презервативів, а весь його офіс буквально завалений ними. Для роботи він використовував марки LOVE і Durex. Показ відбудеться 7 лютого на території Мистецького Арсеналу.

Поки ми попивали безплатну каву, журналістка каналу 1 + 1 попросила в нас інтерв’ю, яке увійшло до випуск про подію, і знайти її можна на фейсбуці.

4_4_

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.