Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активні вихідні. Тусуємося в Києві

Оновлено

Знайдіть заняття собі до душі. 

Кіномани знають, що в ніч із суботи на неділю вони не сплять, а дивляться чудові фільми. Цього разу вас чекає легендарний серіал «Твін Пікс». Тим більше не зашкодить освіжити в пам’яті історію, враховуючи, що в травні виходить продовження. Реєстрація на захід тут.

Коли: 1 квітня, початок о 23:00

ДеЦиферблат

Скільки: 90 гривень

Уже чотирнадцятий рік поспіль Французька весна розпочнеться великою вуличною виставою. Цього року це буде повітряно-акробатична вистава «Галілео» від компанії Deus ex machina. З приходом сутінків у небі починає хитатися велика сфера, її приводять у рух повітряні акробати, що виконують складні трюки. У русі сфера піднімається все вище до зірок. За задумом режисера, сфера це небо, а акробати – зірки.

Коли: 1 квітня, початок о 20:30

Де: Софійська площа

Вхід вільний

Кожен концерт Pianoбoй – це спілкування з публікою в невимушеній обстановці.   «Родимки», «Шампанські очі», «Найкраще, що є», «Горя трохи чути», «Супутники», «Привид» і «Кохання» – та інші улюблені пісні на сцені Atlas.

Коли: 1 і 3 квітня

Де: Atlas

Скільки: 350-950 гривень

Змінюється все – мода, уподобання слухачів, популярні артисти. І тільки музика Моцарта залишається актуальною в усі часи. Історія цього композитора – яскравий приклад того, що геніальність поза часом. 5 700,0 млн написаних нот, понад 300 фільмів, сотні наукових робіт – ось підношення людства великому Моцарту. Mozart L'Opera Rock Le Concert – французька версія про любов і смерть маестро. Цього вечора розповідь про життя Моцарта перетворилася на несамовитий рок-концерт із 24 арії про силу пристрасті й під грім ударних.

Коли: 1-2 квітня

Де: Палац «Україна»

Скільки: 750-2700 гривень

Цими вихідними в Scandia пройдуть Дні Фінляндії. Це означає, що ви будете готуватися до Великодня, як справжні фіни й позбудетеся стереотипу, що Фінляндія – це тільки снігові простори, де живе Санта-Клаус. П програмі: лекція «Подорож до Фінляндії: що знати й що брати»; акварельний майстер-клас «Північне сяйво» для дітей; істинно фінський фільм «У парилці життя». А ще буде багато фінських смаколиків. Реєстрація на захід тут.

Коли: 1 і 2 квітня

Де: місто Бровари, вулиця Богунська

Вхід вільний

Через два тижні Великдень, а значить, час готуватися до святкового столу. Ви знайдете фермерські сири й ковбаси, оригінальні соуси, натуральне вино, авторські солодощі та багато інших речей, які й через два тижні залишаться апетитними і свіжими і стануть окрасою вашого великоднього столу.

Коли: 1-2 квітня

Де: Десятинна, 12

Вхід вільний

Захід познайомить тисячі кавоманів із новітніми трендами кавової індустрії, «фішками» кав’ярень з усієї країни й дозволить стати глядачем національних чемпіонатів кави. Ви зможете спробувати напій, приготований різними способами, дізнатися про всі його смакові межі й самому оволодіти основами кавової майстерності.

Коли: 1-2 квітня

Де: платформа «артзавод»

Почім: 100 гривень

На ярмарку квітів ви знайдете букети, квіткові композиції, горщкові рослини, предмети дизайну, прикраси, іграшки та інші товари пов’язані з флористикою. Але можливість не тільки побалувати себе квітковими обновками, але й повеселитися. Для гостей ярмарку гратиме діджей, а організатори приготували тематичні зони з розвагами.

Коли: 2 квітня

Де: вулиця Велика Васильківська, 100

Вхід вільний 

Данські рок-електронники Blue Foundation повертаються в Україну зі своїм новим альбомом Blood Moon. Blue Foundation відомі широкій публіці своїми хітами Eyes on Fire і Bonfies, які стали саундтреками до культових молодіжних саг «Сутінки» й «Щоденники Вампіра». Цього року колектив святкує своє творче повноліття: 18 років на сцені.

Коли: 2 квітня, початок о 19:00

Де: Atlas

Скільки: 400-1000 гривень

Три фільми режисера Сашка Протяга (Маріуполь)

«4 фільми про місто» – 43 хв, 2017, колаборація з Олександром Суровцовим, Вовою Морроу і Станіславом Бобріцьким.

«Лучший фильм Протяга» – 16 хв, 2015, колаборація з Машою Проніною і Ютою Коргун.

«Хухуй зимою» – 23 хв, 2014. Низка відеопоезій, присвячених провінції Хухуй (північний захід Аргентини).

Зустріч із режисером, вхід вільний, сподіваємося на розмову

Коли: 2 квітня, 19:00

Де:  IZONE, Набережно-Лугова, 8

Зображення: Mark Conlan

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.