Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Афіша подій на вихідні

Оновлено

Заходи, які прикрасять ваш відпочинок у Києві.

Історія літератури знає вкрай мало випадків, коли читач ставиться до письменника запанібрата, як до старого доброго друга – часто толком і не знаючи його книг. Ернест Хемінгуей – саме такий випадок. Боксер, мисливець, мачо, вояка, журналіст, володар светрів із високим горлом – масова любов до американця, який почив півстоліття тому, здається безумовною. Чому так? Де закінчується міф про «старовину Хема» й починається великий письменник, який ґрунтовно переорав американську, та і всю світову літературу?

Звичайно, Хемінгуей один із найважливіших осколків «втраченого покоління», але чи тільки цим він цінний і тільки чи за це його продовжують звеличувати? Взагалі – за що в різні часи письменника любили й чому нам його варто читати саме зараз?
А адже варто.

Дорогий передплатник Botan Club, для тебе ця лекція – безплатна, але обов’язково реєструйся, щоби ми приготували достатньо місць і лимонадів: botan.ua/events/26-08-2017

Дорогий ботан не з клубу, для тебе захід коштує 200 грн із реєстрацією і 250 без, реєструватися тут: botan.ua/events/26-08-2017

І пам’ятай – далі буде ще цікавіше, так що досить платити за лекції – реєструйся в Botan Club! Детальніше тут: botan.ua/club

Коли: 26 серпня 13:00

Де: BOtaN, Воздвиженська, 9-19

Salseros & Salseras Kieva!
Every Saturday & Sunday Open Air in Poshtova!
Salsa, Casino, Kizomba, Semba, Zouk, Bachata Dominicana & Sensual, Son, Rumba… Animations & Masters Class

Organizers:
Salsa Club Kiev – перша студія з 1997
Lago Dance Київ – Сальса Бачата Кізомба Реггетон Афро-румба

Коли: 26 серпня о 19:00

Де: Поштова площа

Йога рейв – це вечірка для людей, які ведуть активний здоровий спосіб життя, займаються самовдосконаленням, мають усвідомлений намір розкрити свій життєвий потенціал і при цьому люблять класну музику.

Для території України – це унікальна подія! Подібні проєкти вже завоювали мільйони поклонників по всьому світу! Такі вечірки проводяться в США, Латинській Америці, Європі та Індії.

Отже вас чекає:
– Захід починається з йога-стретчинг тренування під діджейський сет
– Протягом години ми будемо динамічно займатися під спеціально створений підібрані ритми
– Після ми разом зануримося в дихальну практику й зануримося в медитацію

P.S. Так само для вас працює вегетаріанська кухня й бар, зі смачною авторською їжею й напоями!

Проведе практику Ганна Лобанова творниця балетної студії «Пальці».
Музичний супровід від ді-джея Treazer.

Коли: 26 серпня о 19:00

Де: Шпаківню – Кафе на деревах

Svitlo Concert за підтримки ТМ АРАРАТ запрошує вас насолодитися заходом сонця на даху ЦУМу!

На одній із найвищих і мальовничих дахів Хрещатика кращі музиканти Києва зіграють для вас яскравий джаз, фанк і мелодійний соул. У цей вечір прозвучить музика Стіві Вандера, Джаміроквай, Емі Уайнхаус, Еріки Баду й багатьох інших.

Кількість квитків обмежена. Розташовуватися будемо на стільчиках.

Купити квитки: svitloconcert.com/ua/events/rooftop27/

Коли: 27 серпня

Де: ЦУМ Київ / TSUM Kyiv Department Store

Історик Михайло Кальницький у неділю, 27 серпня прочитає лекцію «Триумфи і трагедії стародавнього Подолу: про ключові події в історії найбільш життєздатної місцевості Києва».

Це вступна лекція циклу безплатних публічних подій «Поділ: знайомство», який включатиме освітні зустрічі, публічні обговорення й дискусії, а також кінопокази на теми, пов’язані з історією, сьогоденням та проблемами району та його мешканців. Заходи будуть відбуватись у різних локаціях на Подолі, як просто неба, так і в приміщеннях. Слідкуйте за розкладом!

Коли: 27 серпня, 18:00

Де: «Самосад», громадський сквер на розі вулиць Спаської та Волоської

Вхід вільний за умови письмової реєстрації: goo.gl/forms/8LOnmOEg9CJsNr633

Неонуар… Може здатися, що це заумний жанр якогось артхаусного кіно. Але, – це похмура в усіх відношеннях історія, часто з детективним сюжетом. Нуар вважається дуже стильним кіно: над ним завжди витає дух ретро.

Характерними елементами нуару є нічне фільмування; брутальні герої; брехливі жінки; погоні, вбивства й пограбування. У цьому кіно важливу роль відіграють чоловічі капелюхи, дощ і панорами міста.

Добірка фільмів, які ми будемо дивитися, зняті за класичним прийомом жанру «неонуар». І тільки подивившись їх, можна дізнатися всю таємничість цього жанру.

Будемо дивитися такі фільми:
• «Сім»
• «Скажені пси»
• «Секрети Лос-Анджелеса»

Давайте проводити цю останню суботу літа разом із нами!
Не забуваємо, що для реєстрації потрібно заповнити форму:
goo.gl/forms/MJM3mj3CE5Ma9YCX2

Коли: 26-27 серпня з 23:00

Де: Простір Циферблат

Mark Conlan Illustration

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.