Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

Активні вихідні

Оновлено

Добірка цікавих подій у Києві. 

Ми впевнені, що кожен проєкт і усвідомлений бізнес може творити зміни, але коли ми об’єднуємося, зміни стають глобальними.

Нещодавно співробітники Ласкі задумалися, що наш магазин на Липинського оточують круті проєкти, які знаходяться поруч у сусідніх будинках, але. ми знаємо далеко не всіх і з одиницями знайомі особисто, а жителі прилеглих будинків і люди, які в них працюють і того менше.

Ми хочемо це виправити, організувавши Сусідник, де зберемо всіх, кого знаємо, жителів і гостей району, щоби познайомитися за келихом вина, хорошою музикою, розповісти про свої проєкти у форматі лекцій, дискусій і просто бесід у великих і маленьких компаніях.

Ми впевнені, що на цій зустрічі народяться нові спільні проєкти і з’являться нові контакти в телефонних книжках.

С нами вже Київський велотрек, Ukraїner, Україна БЕЗ сміття, Третя після опівночі / 03:00 / Три после полуночи, Knitting Space, Marigold Cafe.

Коли: 19 серпня з 12:00 до 20:00

Де: Ласка, вул. Липинського, 3

Мало хто з нас колись замислювався над тим, де виробили його футболку (сукню, джинси) і в яких умовах. Ми кожен сезон купуємо все нові й нові речі, не встигнувши зносити старі, заповнюючи свої шафи і квартири різноманітним одягом.

А тим часом… люди в Індії й Бангладеші шиють наші сукні і джинси в нелюдських умовах, отримуючи за це мізерну зарплату, яка йде на ліки, оскільки вода в цих регіонах забруднена різноманітними барвниками й пігментами, які використовують для фарбування тканин.

Час подивитися правді в очі й дізнатися яка РЕАЛЬНА ціна моди.

Захід безплатний, фільм буде англійською.

Реєстрація обов’язкова: https://goo.gl/forms/aENyWqZm3QlvNEZv2

Коли: 18 серпня о 20:30

Де: Сквер Небесної Сотні, вул Михайлівська

19 серпня о 18:00 відбудеться відкрита зустріч із Томасом Дворжаком , фотожурналістом і новим президентом агентства Magnum Photos. Дворжак покаже знімки й поділиться своїм досвідом у документалістиці.

Томас Дворжак документує конфлікти з 19 років. На початку 1990-х він вирушив на Кавказ і протягом десяти років висвітлював події в цьому регіоні. Знімав війни в Чечні, конфлікти в Нагірному Карабасі й Абхазії. У 2004 році ці репортажі та документальні серії стали для Дворжака пропуском у фотоагентство Magnum Photos. Пізніше він висвітлював військові конфлікти на Балканах, в Іраку та Афганістані. Знімав наслідки терактів 9/11 і урагану «Катріна». Фотографії публікували журнали The New Yorker, Time і багато інших.

Коли: 19 серпня о 18:00

ДеLightfield.Productions 

Джаред Лето – один із найбільш провокативних акторів Голлівуду. Після вручення премії «Оскар» американські кіноакадеміки зазначили: «Він людина фантастичної харизми, злегка божевільна, з дивацтвами, але неймовірно талановита».

Це підтверджується тим, як актор, поправився за короткий проміжок часу на цілих 27 кілограм заради головної ролі у фільмі «Глава 27».

На Ночі Кіно будемо дивитися такі фільми:
• «Реквієм за мрією»
• «Розділ 27»
• «Загін самогубців»

Для того, щоби потрапити на Ніч Кіно обов’язково потрібно заповнити форму за посиланням нижче:
goo.gl/forms/7kyrCGMoKlwD0liZ2

Коли: 19 серпня о 23:00 – 8:00

Де:

Дізнайтеся таємниці одного з найзагадковіших шедеврів світового мистецтва!

Коли: 20 серпня о 15:00

Де: Кінотеатр Київ

Леді і джентльмени!

NeverLand запрошує всіх вас на третій за рахунком київський вікторіанський пікнік, який буде присвячений фільмам Тіма Бартона!
А тому кожен із вас може прийти не просто в ошатному костюмі, а ще і створити кіношний образ.
Не бійтеся того, що серед нас опиняться дві Аліси або два Суїнні Тодда – якщо будуть повторювані персонажі, ми проведемо конкурс на кращого серед них!

Що очікується в програмі:
– безумовно, багато гарних танців 19 і 20 століття, яким навчать усіх охочих наші друзі з Vintage Dance Community;
– цікаві історії – про домашніх улюбленців у вікторіанську епоху і про те, чим нагодувати їх на пікніку в наш час, про містику вікторіанської епохи – відношення до мертвих, спіритичні сеанси й дошку Уїджі;
– майстер-класи по зачісках та гриму;
– виступи танцюристів;
– вікторіанські карткові ігри й пасьянси, а також трохи сучасних настільних ігор (наприклад, «Стімпанк Манчкін»);
– ворожіння і пророкування для всіх бажаючих;
– рухливі ігри: крокет, бадмінтон, серсо;
– міні-виставка тематичних прикрас і аксесуарів;
– смачні десерти від кондитерської Take The Cake;
– безпрограшна лотерея за принципом «кожен, хто приніс ПОДАРУНОК, отримає його від іншого»;
– конкурс образів;
– фотографи, які готові будуть відобразити ваші чудові образи.

Коли: 20 серпня з 15:00 до 20:00.

Де: галявини біля Національного музею історії України (вул. Володимирська, 2).

Питання «Хто такий лідер?», «Яким повинен бути лідер успішної команди?» на перший погляд здаються не надто складними. Але задумавшись, розумієш, скільки тут існує різних думок, підходів, викликів!

Maria Nasiedkina, керівник організації Дивовижні, має не тільки роки активного досвіду лідерства, а й потужне бажання розібратися і поділитися.

Коли: 20 серпня о 18:30

Де: Самосад, вул. Сапасская

Mark Conlan Illustration

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.