Заціни, ми вже 58 273 консультацій провели

10 сайтів і книг для початківців письменників і журналістів

Оновлено

Ресурси, які допоможуть вам знайти натхнення і створити ідеальний текст.

Daily Page

Девіз цього сервісу: «Пишіть кожен день!» Це тренажер письменницьких навичок і короткий курс психологічної допомоги в одному флаконі. Кожен день на пошту вам буде приходити нова тема для міні-твору: «Вона була так збентежена тим, що»…, «Чого ви уникаєте?«, «Одне з найкращих рішень у вашому житті»…, «Що для вас означає мистецтво?». Писати можна як у стіл, так і на публіку – ділитися своїми творіннями. Цікаво, що можна дізнатися про себе багато нового, якщо, звичайно, не ухилятися й писати щодня.

Title Maker від PORTENT

Вкрай кумедна штука. Якщо скінчилися ідеї для статей, Ласкаво просимо сюди. Вводите ключове слово, і сервіс тут же придумує зубодродітельную тему. Звичайно, не обов’язково брати її в такому вигляді, але процес генерації ідей вона запустить безперечно. У нас вийшло ось що: «6 несподіваних способів того, як Місяць зробить ваше волосся класним», «Мам була права щодо черевиків» і «Чому зима повинна стати одним із семи смертних гріхів». Цікаво. А ось «Як щастя зробить світ кращим» – цілком собі непоганий заголовок.

750 words

Ще один сервіс, який спонукає не закидати перо (вірніше сказати, клавіатуру). Сподобається тим, хто практикує фрирайтинг. Мета – писати по 750 слів щодня. Хто знає, може бути колись із цього народиться роман. І навіть якщо ні, то це відмінний спосіб очистити розум і звільнитися від негативних думок. Усе, що в голові, – на папір (тобто екран)!

Scrivener

Текстовий редактор з приємним інтерфейсом і можливістю відстежувати сюжетну лінію, структурувати текст. У програмі є планувальник і окремі папки для зберігання фотографій, аудіо – та відеоролики, pdf-документи.

TEENERGIZER!

Унікальна інтернет платформа для початківець авторів. Кожен підліток може приєднатися до команди письменників, створити профайл на сайті, вести блог і самостійно публікувати статті на різні теми. Також TEENERGIZER! працюють професійні айтішники та редактори, які з радістю допоможуть і дадуть цінні поради.

Вам може сподобатися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.